VIDEO/ Acceptă MOARTEA SIGURĂ, în numele ştiinţei. O ROMÂNCĂ pleacă pe MARTE în cadrul proiectului Mars One

O româncă a fost selectată printre ultimii 100 de candidaţi pentru a face parte din lotul care va pleca pe planeta Marte, în cadrul proiectului Mars One. Potrivit proiectului, pe Planeta Roşie vor fi trimişi 40 de pământeni, care însă nu se vor mai întoarce niciodată acasă.

Andreea, în vârstă de 34 de ani, locuieşte în Canada, şi se consideră potrivită pentru misiunea spaţială Mars One, potrivit „The Independent“.

„Cred că sunt un candidat potrivit pentru această misiune, pentru că sunt independentă, iubesc provocările şi sunt suficient de încăpăţânată pentru a nu renunţa niciodată în faţa problemelor, îmi place aventura, îmi place să-mi asum riscuri, sunt curioasă din fire şi sunt demnă de încredere“, a declarat Andreea.

Născută în România, ea locuieşte în prezent în Canada şi deţine dublă cetăţenie, română şi canadiană. Este pasionată de tot ce are legătură cu zborul şi explorarea spaţiului.

  1. asa da e o femeie foarte curajoasa, toata stima

    Raspunde
  2. Pietrosanu Albert 18 februarie, 2015, 2:18 pm

    De ce alte planete? Pentru acelasi motiv pentru care aducem pe lume copii. Pentru ca ne este frica de moarte, de intuneric si dorim ca imaginea noastra sa fie repetata si imortala. Nu am vrea sa murim dar moartea exista, nastem fii care vor naste la randul lor vesnic alti fii si asta ne daruieste eternitatea. Pamantul poate sa moara, soarele poate sa se stinga si se va stinge. Dar daca toate acestea dispar atunci odata cu specia noastra moare tot ce am creeat pana-n acel moment. Moare si Homer moare si Galilei, moare si Leonardo moare si Einstein, mor toti cei care nu sunt morti pentru ca noi traim si ne gandim la ei purtandu-i in sugletul nostru.Nu vom fi tot timpul pamanteni…………………ne vom transforma, n-are importanta in ce, licheni, insecte, sfere de foc…………………important este ca viata sa continuie intr-un fel si odata cu ea sa continuie constiinta a ceea ce am fost am facut si am invatat.

    Raspunde
  3. Filmul interesant, la fel ca știrea despre canadianca de origine română care a ales să își trăiască viața cu un scop și într-un mod deosebit. Titlul articolului este oarecum „nefericit”. Nu se duce acolo să moară, ci să trăiască. ”Moartea sigură” este la fel de acceptată și de noi,căci cu toții murim. VIAȚA în acele condiții, nu lipsite de pericole, este subiectul articolului, nu moartea. Doamna cu pricina, chiar dacă nu se va mai întoarce pe pământ, merge să trăiască acolo, nu să moară.

    Raspunde
  4. Oare o mers aceasta femeie pe marte?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.