FOTO/ Româncă, TERORIZATĂ în Marea Britanie: AU SMULS CRUCEA de pe mormântul fiicei sale şi au înfipt-o în curtea casei

FOTO/ Româncă, TERORIZATĂ în Marea Britanie: AU SMULS CRUCEA de pe mormântul fiicei sale şi au înfipt-o în curtea casei

Ziarele britanice relatează, în aceste zile, povestea unei românce de 45 de ani care trece printr-o adevărată dramă.

Femeia locuieşte de 11 ani în Marea Britanie, dar viaţa ei s-a transformat într-un adevărat coşmar, după ce persoane necunoscute au vandalizat mormântul fiicei sale, i-au luat de acolo crucea şi au înfipt-o în faţa casei femeii, cu susul în jos.

Fiica femeii, Ana-Maria Raisa, născută cu paralizie cerebrală, a încetat din viaţă în iulie 2010, la vârsta de 10 ani.

„Doar foarte puţini oameni ştiau unde este mormântul fiicei mele. Sunt atât de supărată şi de rănită! Vreau să pun crucea înapoi, dar sunt speriată că va fi luată din nou“, a declarat femeia pentru Daily Mail.

Florica Ţîru locuiește în Clover Court, Willesborough, Ashford și a aflat de crucea înfiptă în faţa casei de la o vecină care i-a bătut la uşă şi a întrebat-o dacă a văzut ce s-a întâmplat afară.

La câteva zile după acest incident, o cărămidă a fost aruncată prin geamul femeii, acelaşi geam pe care fusese scris „RIP“.

„Vreau să se facă ceva ca să mă simt în siguranţă. Nu pot să mai rezist, am ajuns la o limită. Mi-e frică pentru viaţa mea, mi-e teamă că mă vor răni. Vreau ca poliţia să facă ceva legat de asta“, a spus românca pentru kentonline.co.uk.

Femeia locuieşte singură și mai are doi copii, de 25 şi 27 de ani, care locuiesc în Londra. Românca spune că nu ştie de ce i-ar putea face cineva aşa ceva.

Polițiștii din Kent cercetează acum cazul. Până în acest moment nu se ştie dacă este vorba de un atac rasial sau un act de vandalism fără motiv.

rip 3ana mariarip

Foto: kentonline.co.uk

  1. Ce nenorociti, profanarea se pedepseste cu inchisoare, pacat ca politia e ocupata cu drogatii si prostituatele, emigrantii nu valoreaza nimic in mintea lor. Kent, o zona rau famata si eu mi-am trait tragedia vietii acolo. Pacat, toti suntem oameni

    Raspunde
    • Pacat?..e un cuvant vara noima…ce este englez da…se duc in panze albe..ce este de alta rasa fac ceva pe oricine..deci nu mai judecati voi legile voastre in tara lor

      Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.