FOTO/ Suferea de MIGRENE de JUMĂTATE DE SECOL! A fost ULUIT după ce a făcut ASTA și S-A VINDECAT COMPLET

FOTO/ Suferea de MIGRENE de JUMĂTATE DE SECOL! A fost ULUIT după ce a făcut ASTA și S-A VINDECAT COMPLET

Un bărbat în vârstă de 70 de ani suferea de dureri foarte puternice de cap, de 50 de ani. El și-a pierdut orice speranță că se va vindeca vreodată și nu și-ar fi imaginat niciodată că acest mic obiect îi va schimba viața.

Colin Seaman a încercat toate tratamentele posibile, zeci de tipuri de medicamente, a fost la nenumărați doctori, a încercat chiar și să-și prindă agrafe de rufe pe față, într-un moment de disperare, până când a acceptat că va trăi așa până la sfârșitul vieții.

Asta până când într-o zi a aflat că în America s-au tratat migrenele cu o metodă neconvențională și bizară: cu un piercing făcut într-o anumită zonă în ureche.

Colin și-a spus că nu are nimic de pierdut, așa că și-a pus un cercel de argint în ureche. Spre surpriza lui, migrenele au dispărut complet. El nu își poate explica cum de un piercing i-a tratat boala de care suferea de jumătate de secol și nu știe dacă va mai avea recidive, însă acum se simte mult mai bine și nu mai trăiește cu frica unei eventuale dureri puternice de cap.

PAY-Colin-Seaman

Sursa: mirror.co.uk

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.