MESAJUL IMPRESIONANT al unei mame după ce fiul ei a fost AGRESAT la școală (FOTO)

MESAJUL IMPRESIONANT al unei mame după ce fiul ei a fost AGRESAT la școală (FOTO)

Toți colegii râdeau de el la școală până când mama lui a decis să facă cunoscută povestea incredibilă a fiului ei de 11 ani.

MaryAnn Parisi, de 36 de ani din Connecticut, a răbdat luni de zile, până când într-o zi, fiul ei a ajuns acasă foarte trist. Fusese agresat de câțiva colegi la școală, aceiași care – zi de zi – făcuseră glume proaste pe seama lui.

Indignată, femeia a scris un mesaj pe pagina sa de Facebook în care explică faptul că fiul ei nu îşi poate controla maxilarul şi nu are o coordonare foarte bună între ochi şi activitatea mâinilor sale din cauza faptului că s-a născut prematur.

„Michael a fost născut la doar 26 de săptămâni. Cu 3 luni înainte de termen. Nu sunt mama lui biologică, dar în toate celelalte aspecte sunt mama lui. Şi-a petrecut primele 3 luni din viaţă luptându-se să supravieţuiască. Mama sa l-a părăsit după alte 3 luni. A trecut prin multe încerări ca să devină băiatul puternic şi sănătos care este acum.

Nu a învăţat să vorbească până la vârsta de 3 ani. Mersul a fost şi el întârziat. Nu i-au crescut dinții până la prima aniversare. A fost în urmă cu toate, însă, a iubit. Zâmbetul lui este în continuare cel mai bun lucru. Nu există persoană pe care să nu o iubească, în afară de cei care l-au chinuit astăzi.”

mesaj pe FB

În finalul mesajului, femeia le cere colegilor fiului său să îi respecte pe cei din jur, chiar dacă nu sunt prieteni:

„Să îi arunci scaunul, să îl faci prost, urât, să îi spui să stea şi să tacă din gură nu este soluţia. Nu trebuie să-l placi, dar trebuie să-l respecţi. Pentru că este un luptător şi asta e doar o mică parte din povestea lui. Respectă-i pe cei din jur, nu ştii niciodată prin ce au trecut”, își încheie MaryAnn mesajul impresionant.

Sursa: abcnews.go.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.