FOTO/ SUMĂ RECORD obținută de regizorul american Steven Spielberg pentru SUPERBA sa VILĂ din Malibu

FOTO/ SUMĂ RECORD obținută de regizorul american Steven Spielberg pentru SUPERBA sa VILĂ din Malibu

Regizorul american Steven Spielberg și soția sa Kate Capshaw au vândut recent vila lor de lux din Malibu în schimbul unei sume record. Regizorul legendar, în vârstă de 68 de ani, a achiziționat proprietatea în două etape, în 1989 și 2000, în valoare totală de 6,5 milioane de euro.

vila SS malibu

Situată la marginea Pacificului, casa cu șapte dormitoare, nouă băi, o grădină imensă, cu o piscină, o sală pentru proiecții cinematografice și un corp de clădire special amenajat pentru invitați a fost vândută acum în schimbul sumei record de 35 de milioane de dolari. Autor al unora dintre filmele cu cele mai mari încasări din istoria cinematografului, cineastul, care are o avere personală de peste trei miliarde de dolari potrivit revistei „Forbes”, a obținut un preț de cinci ori mai mare decât cel pe care l-a plătit la achiziționarea luxoasei reședințe.

Cumpărătorul vilei cu o suprafață locuibilă de 670 de metri pătrați nu este cunoscut încă, iar – din motive de confidențialitate – numai câteva fotografii exterioare au fost publicate de agenția imobiliară care a fost responsabilă cu finalizarea tranzacției dintre Spielberg și actualul proprietar. Aceste imagini dezvăluie zona naturală incredibil de frumoasă din jurul casei.

casa malibu SSpiscina casa malibu

Foto: parismatch.com

În același cartier faimos locuiesc multe alte celebrități, inclusiv Pierce Brosnan, Steven Levitan, Dustin Hoffman, Danny DeVito și Ray Romano.

Înainte de a se decide să o înstrăineze, Spielberg a oferit, vara trecută, spre închiriere această casă de pe țărmul Californiei pentru fabuloasa sumă de 150.000 de dolari pe lună.

Foto: nydailynews.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.