IMAGINI SUPERBE cu PĂDUREA DIN MIJLOCUL ORAŞULUI, despre care nici NU ŞTIAI că EXISTĂ!

IMAGINI SUPERBE cu PĂDUREA DIN MIJLOCUL ORAŞULUI, despre care nici NU ŞTIAI că EXISTĂ!

La un an de la fotoreportajul realizat pe terenul fostei fabrici de mobilă IMAR, unde de câţiva ani a răsărit o pădure tânără, o echipă a newsar.ro a revizitat locul.

Imaginile cu natura dezlănţuită, hotărâtă să ocupe parcă pentru totdeauna acel spaţiu, sunt superbe.

La umbra salcâmilor, plopilor şi a sălciilor viaţa sălbatică triumfă: Iepurii şi fazanii şi-au găsit un refugiu liniştit, la doi paşi de centrul oraşului.

Ruinele fostei fabrici de mobilă au fost înghiţite deja de vegetaţie şi abia dacă se mai desluşesc. Deocamdată. Pentru că terenul este unul privat, pe el fiind programat să răsară (încă) un mall. Nu va trece probabil foarte mult timp şi tânăra pădure va fi tăiată, micul deal din mijloc va fi nivelat, lăsând loc construcţiilor din sticlă şi beton. Mare păcat, pentru că acel loc s-ar putea transforma într-un mare parc al Aradului. Cu implicarea autorităţilor locale, desigur, care ar putea achiziţiona terenul, sau măcar o parte din el.

Noi am mai lansat această propunere şi anul trecut. Peste 1700 de arădeni au răspuns atunci pozitiv, însă autorităţile locale nu au avut nici o reacţie. Poate dacă o să fim câteva mii care o să spunem că vrem un parc acolo, pe locul fostei fabrici, ne vom face auziţi!

Vezi şi VIDEO!

Citeşte şi:

INCREDIBIL! Toţi ar trebui să vadă asta! Pădurea din mijlocul Aradului despre care habar nu aveai! (GALERIE FOTO)

  1. foarte foarte frumos! daca nu vedeam gardul ala inestetic crdeam ca sunt din lunca Muresului. spun da de zece ori pt. parc!!!!!

    Raspunde
  2. Cine , falca demolatorul de garaje ? , el nu-i aradean ! Peste 1700 de arădeni au răspuns atunci pozitiv , însă autorităţile locale nu au avut nici o reacţie. Poate dacă o să fim câteva mii care o să spunem că vrem un parc acolo , pe locul fostei fabrici , ne vom face auziţi !

    Raspunde
  3. protejati zona verde

    Raspunde
  4. Da ar fi bine sa se facă un parc.

    Raspunde
  5. Cum arata orasul nostru in documentarul difuzat de Travel Channel: http://steliano.blogspot.ro/2015/06/aventuri-cu-mancare-si-vin-in-romania_8.html

    Raspunde
  6. ar fi fain acolo un parc

    Raspunde
  7. Ar fi minunat un parc in zona Vlaicu……ne am cam saturat de proiecte care includ betoane, parcari si taieri ale copacilor…verdeatae tot mai putina in orasul nostru….domnilor consilieri nu doar mall-urile sunt oaza de relaxare

    Raspunde
  8. Valentina Croitoru 8 iunie, 2015, 11:13 pm

    Foarte frumoase poze. ar fi bine sa faca un parc mare acolo. Aradul ar fi mult mai castigat decat cu un magazin mare pe locul ala

    Raspunde
  9. e chiar frumos acolo sa fie un parc

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.