GALERIE FOTO/ TRAGEDIE pe platourile de filmare: Un mort şi doi răniţi. Hollywood-ul este ÎN STARE DE ȘOC!

GALERIE FOTO/ TRAGEDIE pe platourile de filmare: Un mort şi doi răniţi. Hollywood-ul este ÎN STARE DE ȘOC!

Platourile de filmare ale unei pelicule regizată de Martin Scorsese au fost zguduite, joi, după ce plafonul unei case s-a prăbușit pe trei dintre angajați. Un bărbat a murit pe loc, iar alți doi sunt răniți.

Incidentul a avut loc în Taipei, Taiwan, în locul în care se filma pelicula „Silence”. Cei trei bărbați se aflau într-o casă mai veche, construită în stil japonez, şi încercau să realizeze câteva modificări pentru filmări.

„Toată lumea este în stare de şoc”, a spus un oficial, precizând că echipa producătorilor transmite condoleanțe familiilor victimelor.

Daily Mail menţionează că cele două persoane rănite au suferit leziuni la cap şi fracturi. Cei doi muncitori au fost transportaţi imediat la spital.

Poliţia a anunţat că echipa de filmare va fi amendată, pentru că nu a obținut avizele necesare pentru modificările făcute la casă.

Regizorul Martin Scorsese a fost fotografiat în timp ce se uită înmărmurit la zona în care a avut loc tragicul accident.

Chen Yu-lung

taiwan movie accident

taiwan movie accident 1

În filmul „Silence”, care este o adaptare după romanul cu acelaşi nume al lui Shusaku Endo, apar Liam Neeson, Andrew Garfield şi Adam Driver.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.