Franciza educațională Maple Bear ar putea ajunge și la Arad

Franciza educațională Maple Bear ar putea ajunge și la Arad

Școala canadiană Maple Bear intenționează să deschidă în România în viitorul apropiat 10 unități pentru învățământul preșcolar, primar și gimnazial.

Metodologia educațională canadiană a fost implementată pentru prima dată în România la nivel preșcolar, la Sibiu începând cu anul școlar 2019-2020 și a fost urmată de alte trei unități. În septembrie 2020 se vor mai deschide două grădinițe la Cluj.

În viitorul apropiat, Maple Bear își propune să mai deschidă în România alte 10 unități școlare pentru învățământul preșcolar, primar și gimnazial. Lanțul ia în considerare și posibilitatea extinderii la învățământul liceal.

Franciza educațională Maple Bear vizează vestul țării și implicit și orașul nostru, așadar proprietarii de grădinițe private care au nevoie de ajutor și se gândesc la afilierea la un lanț internațional ar putea opta pentru această metodologie. Trecerea la noua metodologie de învățare va fi asigurată de echipa academică Maple Bear prin programe de training și coaching pentru personalul didactic.

„Sistemul de învățare Maple Bear se conformează reglementărilor educaționale locale și oferă programe curriculare locale integrate, pe lângă programul canadian. Metodologiile de învățare și strategiile de predare sunt însă canadiene. Prin acest proces, urmărim să cultivăm respectul pentru cultura locală și să oferim mai multe opțiuni educaționale elevilor Maple Bear. Nu ne propunem să transformăm copiii locali în cetățeni francezi, americani sau canadieni, ci să îi creștem cu respectul față de identitatea lor culturală și să le dezvoltăm mentalitatea de cetățeni globali. Pregătirea copiilor pentru secolul 21, învățarea pe tot parcursul vieții și cetățenia globală reprezintă fundamentul metodologiei educaționale canadiene, care este gândită să educe copilul ca întreg – din punct de vedere fizic, intelectual, emoțional și social „, explică Yann Bidan, directorul general al Maple Bear Europa Centrală și de Est.

Modelul educațional canadian bilingv Maple Bear reprezintă o bună oportunitate de business pentru grădinițele private existente, ale căror cadre didactice pot preda la un nivel de limbă engleză performant și care doresc să se diferențieze de competiție, în special de modelele britanice de pe piață.

De asemenea, pentru antreprenorii care doresc să intre în afaceri educaționale, beneficiind de sprijinul temeinic și constant din partea celui mai extins concept educațional în sistem de franciză din lume.

Foto: https://www.facebook.com/maplebearsibiu

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.