Sergiu Bîlcea: ,,Trei drumuri modernizate pentru 35.000 de cetățeni”

Sergiu Bîlcea: ,,Trei drumuri modernizate pentru 35.000 de cetățeni”

Consiliul Județean Arad continuă modernizarea drumurilor județene, cu o zonă importantă din județ care include tronsoanele Nădab – Seleuș, Sântana – Sintea Mică, Sânmartin – Șimand – Olari – Caporal Alexa.

Pe toate aceste tronsoane se lucrează deja, șantierele fiind în fază avansată. Drumurile totalizează aproximativ 55 de kilometri.

,,În 2016, la preluarea mandatului, am făcut o promisiune față de arădeni și ne-am ținut de cuvânt. Am promis modernizarea a cel puțin 300 de kilometri de drumuri județene. Ca parte a acestei strategii creăm o rețea de drumuri înnoite, prin care legăm vestul cu centrul județului. Zona are în centru orașul Sântana și comunele Olari, Zărand și Șimand, dar realizează o legătură modernă și cu orașul Chișineu-Criș, respectiv comunele Macea și Seleuș. Este vorba despre o comunitate de aproximativ 35.000 de oameni, față de care ne-am ținut promisiunea”, a declarat Sergiu Bîlcea, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad.

  1. Domnule Balcea , promisiunile PNL-ului au ramas intodeauna promisiuni iar dumneavoastra nu mai candidati.O astfel de declaratie nu face dacat sa sublinieze marile si multele nerealizari. Daca 16 ani nu au fost suficienti este gru de crezut ca de data asta se va intampla ceva.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.