Se poate şi fără! Funcţia de ADMINISTRATOR PUBLIC al judeţului naşte DISPUTE în CJA

Se poate şi fără! Funcţia de ADMINISTRATOR PUBLIC al judeţului naşte DISPUTE în CJA

Funcţia de administrator public al judeţului Arad a iscat dispute, astăzi, în şedinţa Consiliului Judeţean Arad, acolo unde opoziţia a cerut ca aceasta să nu mai fie ocupată până la încheierea acestui mandat.

„Deşi am văzut că fostul administrator (n.r. – Cristian Drăgan) avea altfel de îndeletniciri, consider că atribuţiile funcţiei pot fi date vicepreşedinţilor, şefilor de servicii. Nu cred că este necesar ca să mai menţinem această funcţie”, a declarat consilierul judeţean social-democrat Florin Tripa.

În replică, Adrian Ţolea, preşedintele interimar al Consiliului Judeţean Arad, a declarat: „În ceea ce priveşte îndeletnicirile domnului Drăgan chiar nu vreau să comentez, dar cum nu putem avea un alt vicepreşedinte, deoarece am primit un răspuns negativ de la minister, consider că este necesar să avem o persoană în respectiva funcţie…”

A fost rândul lui Gheorghe Sabău, consilier judeţean al PSD, să-i răspundă lui Ţolea: „De 22 de ani, Consiliul Judeţean a funcţionat fără administrator public. De ce nu putem ca şi în aceste 10 luni care au mai rămas, să funcţionăm la fel?”

Adrian Ţolea a invocat faptul că legea nu a permis la momentul respectiv o astfel de funcţie în aparatul CJA, dar acum, „dacă legea ne permite”…

De remarcat, că deşi s-a vehiculat că funcţia ar fi urmat să-i revină fostului deputat Iustin Cionca, acesta a ajuns în cele din urmă consilier al lui Adrian Ţolea, în aparatul propriu al preşedintelui (interimar) al Consiliului Judeţean.

  1. bineinteles ca se poate si fara administrator!

    Raspunde
  2. Nu se poate fara: Tipei, Geani, Mosneag etc…ce facem cu ei? Trebuie un specialist in tzepe!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.