Enel România: Funcționarea rețelelor de înaltă și medie tensiune din zona E-Distribuție Banat a revenit la normal (FOTO)

Enel România: Funcționarea rețelelor de înaltă și medie tensiune din zona E-Distribuție Banat a revenit la normal (FOTO)

Echipe mobile ale E-Distribuție Banat au fost prezente vineri în localitățile din județele Timiș și Arad pentru a oferi sprijin și informații autorităților locale și consumatorilor, precum și pentru a prelua reclamații ale acestora, se arată într-un comunicat de presă al Enel România.

„Echipele au fost prezente la primării din judeţul Timiș: în localitățile Balint, Belint, Gavojdia, V.V. Delamarina și din judeţul Arad: Petriș, Moneasa, Dezna, Buteni, Nădlac și Pecica. E-Distributie Banat mulțumește primarilor pentru sprijinul acordat și va continua să vină în sprijinul clienților din cele două județe”, se menţionează în comunicat.

„Reamintim că funcționarea rețelelor de înaltă și medie tensiune din zona E-Distribuție Banat a revenit la normal iar echipele de intervenție lucrează acum pentru remedierea deranjamentelor individuale de pe rețelele de joasă tensiune. Au fost trimise generatoare pentru a alimenta rețelele de joasă tensiune în zonele în care acestea au putut fi conectate la rețea”, se mai precizează în comunicatul de presă al E-Distribuție Banat.

  1. astia lucreaza mai incet decat cei de la autostrazi

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.