Părintele Vasile Mihoc va conferenția la Arad

Părintele Vasile Mihoc va conferenția la Arad

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Timotei, Arhiepiscopul Aradului, Părintele Profesor Vasile Mihoc, distinsă personalitate duhovnicească și academică, va fi prezent în date de 3 octombrie 2017 în mijlocul arădenilor, pentru o conferință de suflet cu o temă foarte actuală: „Părinți și copii, în Hristos și în Biserică”.

Și în această epocă a noastră, ca în trecut, Biserica pune maternitatea sa în slujba copiilor și a familiilor lor. Biserica orientează viața noastră, ne dă învățături pentru a merge bine, ne invită să ne amintim de Dumnezeu, să avem respect față de părinți, să fim cinstiți, să îl respectăm pe celălalt…

O mamă nu învață niciodată ceea ce este rău, vrea numai binele copiilor, și așa face Biserica. Părinților și copiilor din lumea noastră le aduce binecuvântarea lui Dumnezeu și duioșia maternă. Părinții au „datoria” de a transmite acestor copii credința. Este cea mai frumoasă moștenire pe care părinții le-o va lăsa: Credința! Bucuria copiilor face să palpite inimile părinților și redeschide viitorul. Copiii sunt bucuria familiei și a societății.

Conferința va avea loc marți, 3 octombrie 2017, de la ora 18, la Teatrul Clasic „Ioan Slavici”. Intrarea este gratuită.

Arhim. Teofan Mada, vicar administrativ

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.