Furtuna a făcut PRĂPĂD în judeţul Arad: Copaci rupţi, maşini şi acoperişuri avariate şi zeci de localităţi fără energie electrică!

Furtuna a făcut PRĂPĂD în judeţul Arad: Copaci rupţi, maşini şi acoperişuri avariate şi zeci de localităţi fără energie electrică!

Zeci de localităţi au rămas fără energie electrică azi-noapte în judeţul Arad, după o furtună care a rupt copaci şi a distrus acoperişuri.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Vasile Goldiş” al judeţului Arad, au fost rupţi mai mulţi copaci, care au căzut peste autoturisme şi au blocat mai multe drumuri naţionale şi judeţene. De asemenea, în Arad şi în mai multe localităţi din judeţ au fost distruse mai multe acoperişuri ale unor imobile. Pompierii ISU Arad au intervenit în toate situaţiile, pentru eliberarea şoselelor şi degajarea acoperişurilor distruse.

Potrivit ENEL, au fost afectate parţial 11 linii electrice aeriene de medie tensiune şi 105 posturi de transformare, 48 localităţi din zonele Chişineu-Criş, Ineu, Vârfuri şi Lipova rămânand fără curent electric. De altfel, şi în municipiul Arad furnizarea energiei electrice a fost întreruptă pentru foarte scurt timp, în toiul furtunii.

Aradul s-a aflat sub cod galben în intervalul 30 ianuarie 2015 (ora 17) – 31 ianuarie 2015 (ora 10).

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.