Gabriela Szabo, la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad

Gabriela Szabo, la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad

Marea sportivă Gabriela Szabo va fi prezentă vineri în mijlocul studenților de la Universitatea „Aurel Vlaicu” (UAV) din Arad.

Multipla campioană se va întâlni cu studenții arădeni în cadrul Bursei Locurilor de Muncă UAV, eveniment la care și-au anunțat deja prezența cele mai mari firme din vestul țării. Gabriela Szabo le va vorbi studenților, în cadrul unei conferințe, despre ce înseamnă munca și determinarea. „Este o onoare pentru noi să ne fie alături o mare personalitate a sportului mondial. Gabriela Szabo este un exemplu pentru mulți români și care a demonstrat că doar prin muncă, efort și sacrificii poți să reușești în viață”, a declarat rectorul Universității „Aurel Vlaicu” din Arad, prof.univ.dr. Ramona Lile.

Gabriela Szabo (foto) este una dintre cele mai cunoscute atlete din istoria atletismului românesc. În anul 1999 a fost desemnată drept cea mai bună atletă a lumii și cea mai bună sportivă din Europa. Este deținătoarea a patru titluri mondiale la seniori și unul la juniori. Deasemenea, este vicecampioană olimpică la 10 000 de metri și deține mai multe recorduri mondiale la 1500 de metri, 2000 de metri și 5000 de metri.

Bursa Locurilor de Muncă este unul dintre cele mai importante evenimente în domeniul carierei pentru studenții din vestul țării. Peste 30 de companii, cele mai mari din vestul țării, și-au anunțat deja prezența în mijlocul studenților. Fiecare firmă va avea un stand special amenajat în care va prezenta cele mai interesante oferte de locuri de muncă pentru studenți și absolvenți.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.