Mercedes căutat de autoritățile din Germania, depistat la Nădlac

Mercedes căutat de autoritățile din Germania, depistat la Nădlac

Un român a încercat să scoată din țară un autoturism marca Mercedes care era căutat de autoritățile din Germania.

Poliţiştii de frontieră de la Nădlac au depistat un cetăţean român care conducea un autoturism marca Mercedes, în valoare de 85.000 lei, ce figura ca fiind căutat de autorităţile din Germania.

„În data de 12 martie, la ora 20, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, judeţul Arad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră la ieşirea din ţară, cetăţeanul român Laurenţiu M., în vârstă de 30 de ani, cu domiciliul pe raza județului Gorj, conducând un ansamblu rutier format dintr-un autoturism cu care tracta o platformă pe care era transportat un autoturism marca Mercedes. În urma verificărilor în baza de date s-a constatat că mijlocul de transport de pe platformă figurează ca «bun pentru confiscare», alertă introdusă de autorităţile din Germania, din data de 21 februarie 2018. Faţă de  cele constatate, şoferul a declarat că autoturismul este al unui prieten care l-a rugat să îl ducă în Germania la firma de leasing pentru că nu mai poate să plătească ratele”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Poliția de Frontieră.

Autoturismul a fost indisponibilizat la sediul instituţiei până la finalizarea cercetărilor iar în cauză poliţiştii de frontieră au întocmit actele de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.