„Gala Aspis”- eveniment caritabil desfăşurat la Arad

„Gala Aspis”- eveniment caritabil desfăşurat la Arad

Hotelul Leon Arad a găzduit în acest week-end evenimentul cu scop caritabil „Gala ASPIS”, adresat sectorului public și privat al județului Arad.

Acesta a fost organizat de către Asociația ASPIS, care a oferit invitaților un program deosebit prin prezența sculptorului Liviu Mocan, a cvartetului ADAGIO, a solistului Ricardo Caria, precum și Erika Stark – director general al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad. La această cină – cu tematică a la française – au participat reprezentanți ai instituțiilor publice și ai societății civile care, prin contribuțiile lor, au consolidat bugetul asociației pentru desfășurarea activităților propuse pentru anul 2016.

Dintre aceștia îi amintim pe: SC Astra Rail Industries, SC Maresi Foodbroker, SC Pizza 5 Colțuri, SC Gotic-Dagis, SC Instal Group, SC Dollytrans Company, Laura Flowers, Florăria Ema.

Gala-30

Asociația ASPIS a luat ființă la finalul anul 2009 și, începând cu anul 2010, desfășoară activități adresate persoanelor cu nevoi speciale care au drept scop integrarea socială a acestora. Adrian și Daliana Pereș, membrii fondatori ai asociației, au identificat această nevoie, inițial, în propria familie, urmând ca activitățile asociației să ia amploare în decursul celor 5 ani de activitate.

Gala-42

În prezent, Asociația ASPIS oferă trei tipuri de asistență: socială (prin serviciile de asistență la domiciliu și prin grupul de sprijin și socializare); educațională (prin programul „Școala după școală” și Cluburile de vacanță „Împreună”) și ocupațională (datorită grădinei de plante medicinale și aromatice).

Gala-107

Proiectele de viitor ale asociației vizează creșterea numărului beneficiarilor serviciilor de asistență la domiciliu, înființarea unui atelier de muncă protejat și atragerea unor finanțări europene pentru activitățile socio-educative derulate în comunitatea locală din Vladimirescu, unde se află și sediul asociației.

Gala-189

Gala-148

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.