Gala Mediului de Afaceri Arădean marchează un deceniu de la aderarea României la UE

Gala Mediului de Afaceri Arădean marchează un deceniu de la aderarea României la UE

Cele mai performante societăți comerciale din Arad vor fi premiate în cadrul galei anuale organizate de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad. Evenimentul are loc într-un cadru select, la Expo Arad, în data de 20 octombrie, de la ora 18.30. Ediția de acest an este dedicată unui deceniu de la aderarea României la Uniunea Europeană, reprezentând și un bilanț al acestei perioade. Oamenii de afaceri, investitorii pe care se sprijină Aradul și o bună parte a economiei naționale, vor fi premiați în semn de prețuire pentru efortul lor.

Gala Mediului de Afaceri Arădean, organizată de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad, este un adevărat etalon al performerilor business-ului din vestul țării. Anul acesta, intră în top cu mai bine de 500 de firme în plus față de anul trecut, ajungându-se la 2116 premiați în diferite domenii de activitate, evaluate în funcție de metodologia Camerei de Comerț a României și grupate după codul CAEN.

„Clasamentul pentru fiecare dintre categoriile pentru care se vor decerna premii este cel întocmit în baza unor criterii clare, stabilite după metodologia unică la nivel național, a Camerei de Comerț a României. Am dedicat ediția din acest an a Galei Mediului de Afaceri deceniului românesc în Uniunea Europeană, care a produs schimbări substanțiale în industria arădeană, astăzi una dintre cele mai puternice la nivel național. Vom accentua acest lucru și în cadrul Galei, pe care ne-o dorim cu adevărat specială”, a declarat Gheorghe Seculici, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Arad.

Detalii suplimentare și orice alte informații legate de eveniment pot fi obținute la numărul de telefon 0257-280800.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.