Galeria UTA-ei: „Ţinutul Secuiesc nu există” (FOTO)

Galeria UTA-ei: „Ţinutul Secuiesc nu există” (FOTO)

Galeria UTA-ei a luat atitudine împotriva intenţiilor de înfiinţare a regiunii autonome „Ţinutul Secuiesc” în centrul României. Ultraşii arădeni au afişat un banner cu mesajul „Ţinutul Secuiesc nu există” şi au scandat „România! România”.

Mesajul ultraşilor vine după ce proiectul înfiinţării Ţinutului Secuiesc a fost prezentat zilele trecute de Kelemen Hunor, vicepremier şi ministru al Culturii în Guvernul României.

Proiectul prevede ca judeţele Covasna, Harghita şi Mures, unde etnicii maghiari sunt majoritari, să devină regiune autonomă, în interiorul graniţelor României.

  1. Chemam alaturi de pe acei ULTRASI romani de la UTA IN DATA DE 06 0CTOMBRIE incepand cu ora 11.00 la Podgoria ,mare manifestare romaneasca impotriva AUTONOMIEI ASA ZISULUI TINUT SECUIESC si un mars impotriva iredentismului hungar ,va asteptam cu drag .Noua Dreapta nu este partid politic ,dar stim ca Falca finanteaza UTA cui nu ii este frica de Falca sa vina alaturi de noi !

    Raspunde
    • Atata timp cat tu ne acuzi ca suntem platiti de falca ce rost are sa venim cu voi? Ce legatura are falca cu manifestatia voastra avand in vedere ca oricum ati primit autorizatie pentru ea.

      Raspunde
  2. daca bateam la Sebis eram la un punct de locul I …..

    Raspunde
  3. Ni se rupe de chemarile voastre. Nu suntem curiosi de propanga voastra de doi lei.

    Raspunde
  4. In urma cu multi ani, Constantin Brancusi, intorcandu-se de la Paris, a spus cu amaraciune: ‘V-am lasat saraci si prosti, v-am gasit si mai saraci si prosti!’

    Raspunde
  5. vorba unui comentator de radio , astia care nu au alta preocupare decat sa faca astfel de manifestatii , NU AU TOATE TIGLELE PE CASA .

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.