GALERIE FOTO/ Panică la mall-ul Galleria: Două incendii au izbucnit la un interval de două ore în centrul comercial!

GALERIE FOTO/ Panică la mall-ul Galleria: Două incendii au izbucnit la un interval de două ore în centrul comercial!

Momente de panică la Galleria Mall din Arad, unde, în această dimineaţă, au izbucnit două incendii. Primul a avut loc în jurul orei 08,00, flăcările cuprinzând un tobogan pe care o echipă de muncitori îl monta în centrul comercial. Norocul a făcut ca în urma acestui incident să nu fie înregistrate victime, ci doar pagube materiale.

„Incendiul a avut loc la un tobogan înalt de patru metri pe care mai mulţi muncitori îl montau în incinta mall-ului. Pentru prinderea acestuia pe structura metalică s-a folosit un aparat de sudură iar din primele cercetări s-a constatat că incendiul a fost provocat de scânteile produse de acest aparat. Intervenţia echipajului nostru a fost îngreunată de fumul dens cauzat de arderea materialelor plastice din care era confecţionat toboganul”, a declarat George Pleşca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad.

Intervenţia pompierilor a durat mai puţin de un sfert de oră, aceştia reuşind să lichideze incendiul înainte ca flăcările să se extindă la magazinele aflate în imediata apropiere. S-a intervenit cu două autospeciale de apă şi spumă, trei ofiţeri şi zece subofiţeri.

La două ore după ce au intervenit la mall-ul Galleria, pompierii au fost din nou solicitaţi, de data aceasta fiind vorba despre un incendiu la acoperişul centrului comercial. Se pare că de vină ar fi fost un scurtcircuit electric produs la unul dintre aparatele de climatizare. Toţi angajaţii mall-ului au fost evacuaţi.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.