UPDATE/ Fără paşapoarte în Arad: Incendiile de la mall au suspendat activitatea SPCEEPS!

UPDATE/ Fără paşapoarte în Arad: Incendiile de la mall au suspendat activitatea SPCEEPS!

Incendiile izbucnite astăzi în incinta cât şi la acoperişul mall-ului Galleria din Arad au suspendat activitatea Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple (SPCEEPS) Arad, tot persoanulul care îşi desfăşoară activitatea în respectivul centru comercial fiind evacuat. Aşadar persoanele care solicită eliberarea unui paşaport simplu temporar în cursul zilei de astăzi sunt îndrumate spre SPCEEPS Timiş.

„Cetăţenii care solicită eliberarea unui paşaport simplu temporar în cursul zilei de astăzi, 19 decembrie 2014, sunt îndrumaţi spre SPCEEPS Timiş întrucât, din cauza situaţiei de forţă majoră de la SPCEEPS Arad, activitatea este suspendată temporar. Începând cu data de 22 decembrie 2014, activitatea va reveni la normal”, se arată într-un comunicat de presă remis de Prefectura Arad.

UPDATE/ Reprezentanţii Prefecturii Arad au anunţat că a fost reluată activitatea în condiţii normale la SPCEEPS Arad, drept urmare nu mai este necesară deplasarea la Timișoara pentru obţinerea paşapoartelor simple temporare.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.