GALERIE FOTO/ Participări intense la competiţii ale membrilor Clubului „Experiența Multisport”

GALERIE FOTO/ Participări intense la competiţii ale membrilor Clubului „Experiența Multisport”

Membrii „Experiența Multisport” au participat la mai multe evenimente în ultimele săptămâni, în special în zona montană.

Astfel, o competiție dificilă a fost încheiată cu bine de către Eva Hochbauer și Robert Katai, care au participat în perioada 4-6 septembrie la Ultra Trail Făgăraș, o competiție dedicată alergării montane ce a avut startul la Avrig (județul Sibiu) și care face parte din seria de evenimente Carpathian Man.

Tot în zona montană, Lucian Dincea împreună cu arădeanul Raul Clinciu au participat în echipă la Maraton 7500, o competiţie care a presupus parcurgerea unui traseu de 90 de km în Munţii Bucegi cu o diferență de nivel pozitivă de aproximativ 7500 de metri. Echipa acestora s-a clasat pe locul 22 în clasamentul secțiunii Elită cu un timp realizat de aproximativ 29 de ore, această competiție fiind printre cele mai grele din țară.

Ioana Reghiș a continuat seria de curse bune din acest an la Semimaratonul Gravity desfășurat în județul Mureș. Cu prilejul acestei competiții, Ioana Reghiș a obținut locul III la open feminin și locul II la categorie de vârstă.

Nu în ultimul rând, mai mulți membri au participat la cursa cu obstacole Red Run organizată la Arad în data de 30 august. În această cursă, Iulia Olga Ghinga a obținut locul II la open feminin în cadrul probei de 10 km, în timp ce Adriana Klein a obținut același loc II în cadrul probei de 5 km.

Îi puteți cunoaște pe acești arădeni pasionați de mișcare, dar și pe mulți alții asemenea lor, cu ocazia competiției Duatlonul Aradului- eveniment sportiv care are ca scop promovarea unei educaţii pentru sănătate prin încurajarea alergării şi ciclismului în rândul amatorilor. Astfel, în data de 26 septembrie, Parcul Natural Lunca Mureșului va fi gazda acestui eveniment la care sunt invitați cei dornici de mișcare. Pentru înscrieri și alte informații puteți accesa site-ul www.experientamultisport.ro.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.