GALERIE FOTO/ Pasiune FATALĂ pentru un TÂNĂR ROMÂN de 24 de ani: Și-a găsit SFÂRȘITUL pe o șosea din STRĂINĂTATE

GALERIE FOTO/ Pasiune FATALĂ pentru un TÂNĂR ROMÂN de 24 de ani: Și-a găsit SFÂRȘITUL pe o șosea din STRĂINĂTATE

Tragedie într-o familie de români din străinătate. Un tânăr de 24 de ani, pasionat de viteză, și-a găsit sfârșitul pe o șosea, după ce a călcat prea tare accelerația bolidului său, un BMW 530.

Teribilul accident s-a produs în Via Caprera din orașul Castello di Godego (provincia Treviso). Maşina pe care o conducea Mircea Timiş cu o viteză amețitoare s-a făcut praf, tânărul decedând pe loc.

Băiatul era rezident în localitatea italiană Ramon di Loria, din provinicia Treviso (nordul Italiei). Duminică s-a întâlnit cu un prieten şi împreună cu acesta au organizat o cursă improvizată de mașini pe drumul care duce la Castello di Godego. Mircea a apăsat pedala acceleraţiei până la blană, gonind pe stradă cu 200 km/oră. Lansat în viteză, tânărul a pierdut controlul volanului, iar bolidul său a început să şerpuiască pe stradă. A doborât două corpuri de iluminat stradal și un indicator, după care s-a înfipt într-un gard de pe marginea drumului. Trupul tânărului a fost aruncat din mașină și proiectat pe șosea.

Chemaţi la faţa locului, medicii şi pompierii s-au îngrozit. Impactul fusese atât de mare, încât automobilul s-a făcut bucăţi. Două sute de metri de șosea erau, practic, presărate cu piese de caroserie.

Acesta este unul dintre cele mai grave accidente petrecute în zonă.

car accident masina timis 1 masina timis 2 masina timis 3 masina timis 4 masina timis mircea timis

Foto: tribunatreviso.gelocal.it

  1. un tigan ciorditor mai putin!

    Raspunde
  2. Bine ca nu a mai omorat si pe altii. In rest ramane un gunoi cu bemveu mai putin. Il ingroapa cu tot cu bemveu pe faraon cum se proceda cu faraonii antici?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.