ȘI-A LĂSAT FIICA SĂ MOARĂ înecată pentru că nu a vrut să fie atinsă de salvamari

ȘI-A LĂSAT FIICA SĂ MOARĂ înecată pentru că nu a vrut să fie atinsă de salvamari

Un tată a ales să-și lase fiica să moară înecată, deși, plaja unde se aflau era plină de salvamari. Bărbatul a împiedicat acțiunea de salvare a fiicei sale, motivând că nu dorește ca fiica lui să fie atinsă de un bărbat străin.

Incidentul s-a petrecut pe o plajă din Dubai, unde bărbatul asiatic venise împreună cu soția și copiii săi să se bucure de soare.

În timp ce copiii înotau, fata de 20 de ani, a început să strige disperată după ajutor. Salvamarii prezenți pe plajă au sărit în apă să salveze viața tinerei, însă, tatăl fetei a considerat că fiica sa va fi dezonorată dacă va fi atinsă de un bărbat străin, așa încât a preferat s-o lase să moară.

„Tatăl, un bărbat puternic, a tras de salvamari pentru a nu-i lăsa să sară în ajutorul tinerei. Le-a spus că mai bine să moară decât să fie dezonorată de un străin”, a precizat Lt. Col Ahmed Burqibah, directorul adjunct al Departamentului de căutare și Salvare al Poliției din Dubai.

Religia familiei din care fata făcea parte este una foarte strictă, iar tatăl are datoria de a păstra onoarea familiei.

„Este un incident pe care nu îl voi uita niciodată. Am fost șocați toți cei implicați în acest caz”, a mai spus oficialul.

 

Sursa: metro.co.uk

Foto: usmaritimesafety.net

  1. OPORTUNITATE LA INDEMANA TUTUROR!Oferim tuturor celor ambitiosi o cale relaxanta ,interactiva si placuta de a se dezvolta personal,ulterior material,printr-o activitate cat de poate de simpla.Cautam colaboratori , care sa se alature echipei noastre. Conditii necesare :- calculator + internet +cunostiinte minime de operare PC.Avem nevoie de persoane serioase,inzestrate cu calm si rabdare.Instruirea se ofera gratuit sub forma unor lectii prezentate pe E-mail.Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal.Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”INFO” la adresa de email: adina.restea@yahoo.com

    Raspunde
  2. Cât de mare poate fi o problemă astfel incat sa ajungi sa abandonezi, sa renunți la visul tău și te resemnezi cu o viață de muncă?

    Cele mai multe dintre problemele care se întâmplă în viețile noastre nu sunt atât de mari.

    Nu poti intra in afacerea de aur   Emgoldex   sau  Swissgolden   pentru ca este prea scump?, 

    acum poti cu doar 24 de dolari.

    Oferta speciala: pentru cei ce intra direct cu mine sau cu cei din grupul meu le ofer in mod gratuit Sistemul de Duplicare care te va ajuta sa-ti construiesti reteau o singura data fara sa-ti mai cada.

    Da clic in urmatorul link:

    http://opengoldexromania.blogdiario.com/1439329211/

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.