GALERIE FOTO/ „Salvaţi Parcul Eminescu!” Arădenii i-au reamintit primarului că NU VOR PARCARE în loc de PARC

GALERIE FOTO/ „Salvaţi Parcul Eminescu!” Arădenii i-au reamintit primarului că NU VOR PARCARE în loc de PARC

Peste 200 de persoane au participat astăzi la un nou miting pentru salvarea Parcului Eminescu, răspunzând invitaţiei lansate pe Facebook de grupul de iniţiativă „Salvaţi Parcul Eminescu”.

În ciuda vremii nefavorabile, arădenii au ţinut să-i transmită din nou primarului Gheorghe Falcă faptul că nu sunt de acord cu construirea unei parcări în actuala locaţie a parcului.

Protestatarii au cerut Municipalităţii să anuleze licitaţia privind întocmirea studiului de fezabilitate pentru proiectul „Regenerare urbană zona Enescu – Palatul de Justiţie din Municipiul Arad”. În acest sens a fost cerută, de urgenţă, întrunirea Consiliului Local Municipal.

De remarcat, că la protest au participat arădeni din toate categoriile sociale, inclusiv revoluţionari din decembrie 1989.

  1. Falca nu te lasa la acei comunisti(majoritatea de varsta a trea) fa un oras modern ca in vest asa cum trebuie sa arate un oras, succes in noile proiecte de modernizare

    Raspunde
    • AUZI ANONIMUS , ATI RACESTI GURA DE POMANA ! HABAR NU AI CA SUSTII O MARE MIZERIE ! DE FAPT NU CRED CA MERITA SA AMI BAT CAPUL CU POLITRUCII LUI FALCA – AMATORI DE BETOANE SI DE PLASTICE ! ATATA STII SA DENIGREZI PE ALTII !!!
      UN ANONIMUS = ANONIMUS !!!

      Raspunde
  2. BVO ARADENI! nu va lasati la Falca Gh.!!

    Raspunde
  3. Rusine Falca pentru mizeria si dezamagirea lasate in urma.Multi asteapta sa vada stadionul UTA renovat ,nu pot crede ca l-ai sters din istoria Aradului.Pacat ca unii dorm linistiti inca cu „DEMOLATORUL „la carma.

    Raspunde
  4. E usor pt. o vinitura sa pacaleasca un oras in care majoritatea sunt vinituri! Cati aradeni am mai ramas? Desi, si viniturile ar trebui sa inceapa sa se simta aradeni.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.