Garofița Popa: „Astăzi putem vorbi despre un număr mai mare de turişti din afara judeţului Arad faţă de anii precedenţi”

Garofița Popa: „Astăzi putem vorbi despre un număr mai mare de turişti din afara judeţului Arad faţă de anii precedenţi”

Consilierul judeţean Garofiţa Popa consideră că strategia turistică derulată de Consiliul Judeţean Arad dă roade.

Conform acesteia, turismul arădean este într-o continuă creştere de la an la an.

„Investiţiile realizate de Consiliul Judeţean în domeniul turismului îşi produc efectele. Astăzi putem vorbi despre un număr mai mare de turişti din afara judeţului Arad faţă de anii precedenţi care aleg să îşi petreacă timpul liber vizitând obiective turistice din județ. Aici putem să amintim de staţiunea de interes local Ghioroc care este frecventată de mii de oameni în fiecare weekend, promovarea noţiunii de turism de o zi pe Valea Mureşului, Cetatea Şiriei cu spectaculosul drum dintre aceasta şi Mânăstirea Feredeu, Podgoria Aradului reprezentată prin celebrul drum al vinului, zona montană Codru Moma, Valea Crişului Alb sau ştrandurile termale din judeţ. Trebuie să remarcăm, pe lângă investiții, campania de promovare atent organizată”, a afirmat consilierul judeţean Garofiţa Popa.

  1. Exact, anul acesta am avut 85 de turisti fata de cei 45 de anul trecut. Ne lasati cu statisticile turistice aradene …..

    Raspunde
  2. D-NA GAROFITA INCEARCA SA SE BAGE IN SEAMA!STAI IN BANCA TA GAROFITA I-TI PROPUNE UN SIRIAN !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.