A GĂSIT un portofel de firmă, PLIN CU BANI și l-a returnat proprietarului. A primit o RECOMPENSĂ NEAȘTEPTATĂ…

A GĂSIT un portofel de firmă, PLIN CU BANI și l-a returnat proprietarului. A primit o RECOMPENSĂ NEAȘTEPTATĂ…

Un om al străzii, care a înapoiat un portofel de firmă plin cu bani celui care îl pierduse, a avut parte de o recompensă, din partea acestuia, care i-a schimbat toată viața.

Waralop de 44 de ani, din Thailanda era până nu demult un om al străzii. Fără un ban în buzunar și fără a avea un loc de muncă, el trăia sub cerul. Într-o zi, însă, destinul său s-a schimbat brusc, după ce a găsit pe stradă un portofel Hermes, cu echivalentul a 500 de euro în el: o sumă uriaşă pentru un thailandez de rând şi o avere pentru un om ca el, fără niciun venit.

Cu toate acestea, bărbatul s-a dus direct la poliţie pentru a-l returna proprietarului.

Poliţiştii l-au localizat imediat pe Niity Pongkriangyos, de 30 de ani și i-au returnat obiectul. Tânărul a ținut morțiș să-l cunoască pe găsitor. Așa se face că i-a aflat povestea de viață. Cum, Niity Pongkriangyos este proprietarul unei fabrici din capitala Bangkok, tânărul om de afaceri a fost atât de impresionat de faptul că omul fără adăpost nu s-a atins deloc de bani sau de cărţile de credit şi i-a oferit, în prima fază, o recompensă.

Ulterior, însă, s-a gândit să-l ajute pe termen lung și i-a oferit un loc de muncă la fabrica sa, oferindu-i un salariu decent. În plus, i-a oferit şi o casă în care să locuiască.

„Este un om fără adăpost, fără niciun ban în buzunar, dar totuşi n-a păstrat nimic pentru el… Asta arată cât de bun şi cinstit este. E exact omul pe care trebuie să-l ai în preajmă”, a spus Niity Pongkriangyos.

Thailandezul cinstit este atât de recunoscător pentru ceea ce i-a oferit omul de afaceri încât îl considera pe acesta un erou. În modestia lui, Waralop nici măcar nu-şi de seamă că, de fapt, el este eroul acestei poveşti.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.