Minoră, CONVINSĂ de mama sa SĂ SE PROSTITUEZE

Minoră, CONVINSĂ de mama sa SĂ SE PROSTITUEZE

I-a fost furată tinerețea de către însăși mama ei. Cu toate acestea, la cei 23 de ani ai săi, Lauren Darlington nu-i poartă pică femeii, ba dimpotrivă, consideră că aceasta a ajutat-o să depășească problemele grave pe care le avea și să ajungă persoana care este astăzi.

1472173405696 (1)

Totul a pornit pe când fata, originară din Corrimal (Australia), avea doar 16 ani. Atunci a început să aibă probleme de stabilitate psihică. Lipsea mult de la școală pentru că ajungea la spital, cu răni pe care și le provoca singură. La un moment dat, a decis să abandoneze școala și s-a mutat la mama ei, pentru a trece peste perioada dificilă. „Mă simțeam confortabil în preajma ei. Se pricepea să aibă grijă de mine când nu mă simțeam bine din punct de vedere mental”, povestește Lauren, care până atunci se aflase în grija tatălui ei, Troy.

La scurt timp după ce s-a mutat la mama ei, adolescenta a făcut cunoștință cu una dintre prietenele acesteia. Femeia practica prostituția, lucru pe care, ulterior, l-a făcut să pară atrăgător în ochii fetei. „Am fost, practic, ademenită, nu de mama, ci de prietena ei”, explică Lauren. „Mi-a spus cât de ușor era. Încerca să mă facă să mă simt confortabil cu acea idee”, a adăugat fata.

 

Însă, nu a rezistat decât câteva săptămâni. „Am ieșit din asta după două sau trei săptămâni. Într-o zi pur și simplu îndurasem destul. Eram obosită și mă săturasem de tot. Am realizat că nu o mai pot face. Eram expusă la foarte multă violență”, povestește ea.

În cele din urmă, Lauren s-a întors în casa tatălui ei, însă nu i-a povestit decât mai târziu despre cele întâmplate. Imediat ce a aflat ce calvar îndurase fiica sa, bărbatul a convins-o să depună plângere la poliție.

1472173405696

Mama lui Lauren și prietena ei au fost condamnate la 18 luni de închisoare, după ce au pledat vinovate la acuzațiile de obținerea de beneficii de pe urma prostituției infantile și de provocare a unui copil să se prostitueze.

Lauren, deși multă vreme nu a putut vorbi despre cele întâmplate, a realizat că este mai bine pentru ea să-și ierte mama.

În prezent, tânăra își consumă toată energia negativă în bodybuilding.

25508E7C00000578-2938891-image-a-11_1423016114556

Sursa: smh.com.au

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.