GESTUL BANAL făcut de o MĂMICĂ față de bebelușului ei! Era cât pe ce să-l OMOARE!

GESTUL BANAL făcut de o MĂMICĂ față de bebelușului ei! Era cât pe ce să-l OMOARE!

Un gest de drăgălășenie făcut de o mămică față de copilul ei nou-născut era cât pe ce să-l omoare pe micuț.

Claire Henderson, o mămică din Doncaster (Marea Britanie), a trecut prin momente cumplite din cauza unui gest banal pe care mulți părinți îl fac față de copiii lor. Femeia a aflat, în cel mai neplăcut mod cu putință, cât poate fi de periculos să-ți săruți copilașul pe gură, după ce fetița ei de numai 3 luni era să-și piardă viața din cauza unei forme agresive de herpes.

Într-un mesaj postat pe Facebook, tânăra mămică împărtășește cu toată lumea ce sentimente au încercat-o când a observat că ceva era în neregulă cu fiica ei și cum a dus-o la spital, unde a aflat de la medici cât este de periculos pentru copil să fie sărutat pe gură de adulți.

„Morala poveştii este să nu lăsaţi pe nimeni să vă sărute copilul pe gură, chiar dacă nu pare că ar fi bolnav. 85% din populaţie este purtătoarea acestui virus”, a scris Claire pe reţeaua de socializare, iar postarea ei a strâns peste 37.000 de share-uri.

Herpesul este extrem de periculos pentru nou-născuţi, spune femeia întrucât aceştia nu au sistemul imunitar suficient de dezvoltat încât să lupte cu virusul. În cele mai grave cazuri, poate provoca leziuni ale creierului sau ficatului şi chiar decesul.

Nu este cazul micuței sale, care a scăpat cu bine de rănile dureroase care îi apăruseră, după ce mămica ei o sărutase pe gură.

copilas

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.