S-A NĂSCUT FĂRĂ PICIOARE, dar asta NU O ÎMPIEDICĂ să fie MODEL DE LENEJERIE INTIMĂ. Cât cere pentru o ședință foto? (GALERIE FOTO)

S-A NĂSCUT FĂRĂ PICIOARE, dar asta NU O ÎMPIEDICĂ să fie MODEL DE LENEJERIE INTIMĂ. Cât cere pentru o ședință foto? (GALERIE FOTO)

În timp ce multe tinere se plâng că nu sunt suficient de frumoase, suple sau sexy pentru a deveni modele, o tânără care s-a născut fără ambele picioare a reușit să înlăture multe dintre barierele pe care lumea modei le-a avut vreodată.

Kanya Sesser are 23 de ani și s-a născut în Thailanda. La vârsta de 5 ani a fost adoptată de o familie din statul american Oregon care i-a insuflat toată încrederea de care cineva în situația ei avea nevoie pentru a merge mai departe. Pasionată de sport, la vârsta de 15 ani, Kanya a devenit model, apărând în fotografii care făceau reclamă la echipament sportiv. Ulterior a fost căutată de mai mulţi producători de costume de baie. „E distractiv şi mă reprezintă. Sunt diferită şi asta e sexy, nu ai nevoie de picioare pentru a fi sexy”, spune Kanya.

Kanya sesser

Bazându-se pe deviza „No LEGS, No LIMITS”, tânăra nu s-a lăsat niciodată descurajată de handicapul pe care îl are, demonstrând lumii întregi că dacă e diferită, nu înseamnă că nu poate fi și sexy.

Kanya sesser.jpg 1.jpg2 Sesser

Acum, tânăra lucrează ca model şi câştigă 800 de dolari pentru fiecare şedinţă foto.

Pe lângă timpul dedicat carierei de model, Kanya se pregăteşte acum intens pentru Jocurile Paralimpice de Iarnă, din 2018, organizate în Coreea de Sud, unde are de gând să participe.

kanya

Foto: Facebook/xokanya

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.