Gheorghe Falcă, ACUZAT că încheie contracte în defavoarea arădenilor

Gheorghe Falcă, ACUZAT că încheie contracte în defavoarea arădenilor

Liderul grupului PSD-ALDE din Consiliul Local Municipal, Beniamin Vărcuș, afirmă că administraţia Falcă îşi arogă în permanenţă merite inexistente, în condiţiile în care prin tot ceea ce face primarul demonstrează că este certat cu atragerea fondurilor europene şi implementarea proiectelor pe bani europeni.

Vărcuș spune că cel mai flagrant exemplu este chiar acest proiect de salubrizare, „şchiop, prost întocmit şi deloc în beneficiul arădenilor, după cum chiar cetăţenii remarcă”.

„Oamenii au priceput rapid că este vorba despre un proiect tendenţios, redactat în pripă, care face mult prea multe concesii nepermise firmei care a câştigat licitaţia. Româneşte, contractul favorizează, ca de obicei, clientela politică din jurul lui Falcă, degrevând firma de o serie de măsuri obligatorii pentru a putea presta un serviciu de calitate. Iar arădenii au sesizat urgent acest lucru şi pe bună dreptate se revoltă că primarul încearcă din nou să-i umilească prin prevederile acestui contract. Nu unul, nu doi, nu zece arădeni ne-au interpelat, spunându-ne cât de inechitabil li se pare proiectul în forma în care a fost redactat şi încearcă edilul Aradului să-l impună. O ştim cu toţii că prin tot ceea ce întreprinde acesta are un interes, altul decât agenda arădenilor, pe care îi obligă să înghită veşnic servicii scumpe, de proastă calitate în timp ce PNL Arad se spală pe mâini de orice responsabilitate”, a declarat Beniamin Vărcuș.

„Nu, nu este normal ca oamenii să parcurgă distanţe mari târând tomberoanele după ei, la fel cum nu este natural ca firma în cauză, prestatoare a serviciului, să nu îşi asume responsabilitatea de a ridica de la gospodăriile casnice resturile vegetale şi animale ale populaţiei. Adică crengi, gazon sau dejecţii animale, chiar dacă ele sunt împachetate şi compactate conform tuturor normelor ecologice în vigoare. Compania se spală pe mâini şi Falcă încearcă să ne bage pe gât un proiect plin de puncte inadmisibile pentru beneficiarul final, arădeanul !”, este de părere Beniamin Vărcuş, liderul grupului PSD-ALDE din Consiliul Local Municipal.

Loading...
  1. FALCA ar trebui sa va puna pe voi sa colectati gunoiu jegosilor psd-alde .

    Raspunde
  2. “nu este natural ca firma în cauză, prestatoare a serviciului, să nu îşi asume responsabilitatea de a ridica de la gospodăriile casnice resturile vegetale şi animale ale populaţiei. Adică crengi, gazon sau dejecţii animale”
    Pai, nu inteleg, firma asta de fapt este doar pentru locuitorii de la bloc ?. Chiar si asa, cei care au pisici si caini or sa fie scosi de pe lista. Cartierele Aradului nu au dreptul la ridicarea gunoiului, ca nu inteleg. Cei care stau la casa ce sa faca cu crengile si iarba taiata ? Sa-si faca tablou, sau tocana ? Noi vrem un oras curat sau ce naiba. Sau crengile le taram pana la Deva, gazonul la Iasi, resturile animale la Constanta. Pentru ce mama naibii mai avem atunci contracte cu o firma de salubritate daca va trebui sa ducem noi, personal, gunoiul. In felul asta o sa vedeti toate strazile, santurile, campul, pline de tot felul de resturi vegetale. Si atunci tot localnicii or sa fie aratati cu degetul ca arunca peste tot aceste resturi. Adica cum suna asta, avem obligatia sa pastram curatenia in jurul locuintelor, spatiile verzi din apropierea acestora, dar nu ni se ridica gunoiul. Ce sa facem cu el, piese de muzeu. De luat nu ni se va lua, de aruncat nu putem sa-l aruncam, deci strazile v-or fi pline de resturi. Sau ce-ar trebui sa facem cu aceste resturi vegetale, le adunam in piramide in fata caselor, ne strangem mai multi vecini la un loc, facem dansul pinguinului in jurul resturilor si rostim vraji si descantece pana cand acestea dispar ? Cred ca nu suntem normali. Cum naiba se poate semna un astfel de contract?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.