Gheorghe Falcă, AMENDAT cu 5.000 de lei de Poliția Municipală. Ce are de gând să facă primarul?

Gheorghe Falcă, AMENDAT cu 5.000 de lei de Poliția Municipală. Ce are de gând să facă primarul?
Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, a fost amendat cu 5.000 de lei de către Poliţia Municipală, în urma scandalului bannerelor din campania electorală pentru alegerile prezidențiale.
În toamna anului trecut, Falcă a coordonat o acţiune de îndepărtare a unor bannere electorale despre care a afirmat că sunt amplasate ilegal. Incidentul a avut loc pe Calea Timişoarei, în cartierul Aradul Nou din municipiu.
Amenda a fost dată direct pe numele lui Gheorghe Falcă, fiind trimisă la adresa de domiciliu a edilului.
„Nu eram acasă când a sosit amenda. A fost trimisă prin poştă. Evident că nu o voi plăti, o voi contesta în instanţă”, a precizat Gheorghe Falcă, într-o conferință de presă. Edilul a mai a precizat că Poliţia l-a amendat pentru că a fost de faţă la demontarea bannerelor.
„Am primit amendă pentru că am fost prezent la fața locului atunci când au fost date jos bannerele celor de la PSD, amplasate ilegal. Nu am primit-o personal pentru că nu m-au găsit acasă. Am primit-o în poștă. În document este motivat cum că am fost prezent acolo. Este în valoare de 50 de milioane de lei vechi, dar evident că o voi contesta în instanță”, mai spune Falcă.
Sursa: Romania TV

Citește și: https://newsar.ro/politistii-aradeni-fac-cercetari-in-scandalul-bannerelor-indepartate-la-comanda-lui-falca/

  1. e putin 5000 de lei. la ce avere a facut parvenitul trebuiau sa-i dea macar 500000 ! fara posibilitate de plata in 24 de ore!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.