Poliţiştii arădeni fac CERCETĂRI în SCANDALUL BANNERELOR îndepărtate la comanda lui Falcă

Poliţiştii arădeni fac CERCETĂRI în SCANDALUL BANNERELOR îndepărtate la comanda lui Falcă

Compartimentul de Relaţii Publice al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad a dat publicităţii un comunicat de presă, ca urmare a scandalului din noaptea de sâmbătă care l-a avut în prim plan pe primarul Gheorghe Falcă, edilul şef al Aradului coordonând o acţiune de îndepărtare a unor bannere electorale despre care a afirmat că sunt amplasate ilegal.

„La data de 11 octombrie a.c., în jurul orelor 21,30, prin intermediul dispeceratului, Poliţia Municipiului Arad a fost sesizată despre faptul că persoane necunoscute au sustras de pe Calea Timişoarei, în cartierul Aradul Nou, un banner electoral aparţinând unui candidat la preşedinţia României.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţişti care a identificat persoanele de la locul indicat.

Din primele verificări efectuate a reieşit că mai multe persoane ar fi îndepărtat de pe stâlpii reţelei de iluminat, un banner electoral motivând faptul că nu există autorizaţie pentru amplasarea acestuia în respectivul loc.

În cauză, poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea situaţiei de fapt şi luarea eventualelor măsuri legale care se impun”, se arată în comunicatul IPJ Arad.

  1. a se informa cetatenii ca toate locurile de publicitate stradala din oras sunt ale prietenilor primarului. atunci ceilalti unde sa mai puna?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.