Gheorghe Falcă: Banii pentru Stadionul UTA nu au mai ajuns la Arad, fiind blocaţi de parlamentarii PSD, în frunte cu ministrul Fifor

Gheorghe Falcă: Banii pentru Stadionul UTA nu au mai ajuns la Arad, fiind blocaţi de parlamentarii PSD, în frunte cu ministrul Fifor

Cinci milioane de euro. Aceasta este suma aprobată  de  Guvernul României  în şedinţa de joi, 13 septembrie, pentru finanţarea unor lucrări suplimentare la stadionul din Târgu Jiu. Investiţia iniţială de 22 milioane de euro a fost finanţată de Ministerul Dezvoltării Regionale, informează municipalitatea.

În 2016, acelaşi minister încheia cu Primăria Municipiului Arad un contract de finanţare în valoare de 2,5 milioane de euro pentru construirea Stadionului Municipal Francisc  Neuman. Banii nu au mai  ajuns  la Arad, „fiind blocaţi de parlamentarii PSD, în frunte cu ministrul Fifor”, este de părere primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă.

„În timp ce noi contribuim masiv la bugetul României, Guvernul îşi manifestă zilnic marele respect faţă de acest oraş şi locuitorii săi. În 2018, bugetul Aradului a fost sărăcit cu 16 milioane de euro. Ni s-a promis că vom avea venituri egale cu cele din 2017. Realitatea ne dovedeşte contrariul. S-au angajat că vor contribui la construirea stadionului municipal cu un sfert din suma necesară. În schimb am primit 0 lei. Tot 0 lei au alocat şi învăţământului arădean – grădiniţelor, şcolilor şi liceelor – care pentru a funcţiona în parametri normali ar fi avut nevoie de 4 milioane de lei. În tot acest timp Guvernul României alocă suplimentar 5 milioane de euro unui stadionului de fotbal din Târgu Jiu  pentru a corecta greşeli de execuţie. Lipsa de reacţie a domnului Fifor dar şi a celorlaţi parlamentari PSD vizavi de toate aceaste nedreptăţi  făcute Aradului este încă o dovadă a «respectului» pentru Arad şi pentru arădeni. Pentru mine aceşti oameni sunt …0”, a declarat primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă.

  1. Intai sa ne uitam in gradina proprie; se construieste in ritm de melc un stadion mic, pe un amplasament impropriu, cu o cladire ramasa care incurca si mai mult si pe urma sa comentam daca nu ne crapa obrazul de rusine.

    Raspunde
  2. Sigur că neputința și chiar hoția își găsesc întotdeauna scuze și mai ales tentația de a muta atenția asupra inamicilor politici fără însă a reuși probarea acuzațiilor. O atitudine de vătaf cu minusuri evidente. Dar cine se așteaptă la altceva de la Falcă?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.