Gheorghe Falcă: „Cei de la PSD nu au fost de acord ca Aradul să primească bani de la Guvern pentru modernizarea rețelelor termice”

Gheorghe Falcă: „Cei de la PSD nu au fost de acord ca Aradul să primească bani de la Guvern pentru modernizarea rețelelor termice”

Primarul Municipiului Arad, Gheorghe Falcă, a vorbit astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, despre ședința Consiliului Local Municipal care a avut loc în cursul zilei de ieri.

Edilul șef i-a criticat pe cei de la PSD pe motiv că au votat împotriva primirii unei sume de bani din partea Guvernului Cioloș, bani alocați pentru modernizarea rețelelor termice.

„Guvernul Cioloș este un guvern care a alocat pentru prima dată în ultimii șase ani, bani pentru retehnologizarea centralelor termice din Arad. În sfârșit Aradul primește o sumă de peste 1 milion de euro de la guvern. Această sumă de 5,46 milioane de lei este destinată modernizării rețelelor termice aferente punctelor termice PT32 Alfa și PT2 Miron Costin. Este o mare realizare pentru Arad sa primească acești bani, iar cei de la PSD nu au fost de acord cu asta […] Când Ponta a fost la guvernare Aradul nu a primit banii necesari și obligatorii. De asemenea, de la Fondul Social European trebuia să primim 120 000 de lei, iar din nou cei de la PSD nu au fost de acord să primim acești bani […] Ce concluzie putem trage? Că PSD-ul nu vrea ca Aradul să primească bani de la aceste structuri europene, bani necesari pentru buget”, a declarat Falcă.

Gheorghe Falcă a mai subliniat și faptul că aleșii locali de la PSD au votat împotriva proiectului de hotărâre privind alocarea unor fonduri pentru învățământ, sănătate și sport.

Primarul a criticat și atitudinea presei din Arad, despre care a spus că-l critică pentru orice, dar nu face același lucru și în ceea ce-i privește pe reprezentanții PSD.

  1. minciuni gogonate de vataf si dictatator Aradul in loc sa se dezvolte cu fonduri europene este indatorat de acest zis primar pana peste cap.

    Raspunde
  2. Gogule, iar iti creste nasul.Sau acuma ca ai consiliera cu staif da bine.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.