Mihai Fifor: „Așa nu mai merge, Gheorghe Falcă!”

Mihai Fifor: „Așa nu mai merge, Gheorghe Falcă!”

Senatorul Mihai Fifor l-a acuzat de „abuz” pe Gheorghe Falcă, după ce edilul Aradului a taxat atitudinea presei din Arad, despre care a spus că-l critică pentru orice, dar nu face același lucru și în ceea ce-i privește pe reprezentanții PSD.

„Nu credeam să mai fim martorii unui asemenea abuz după 26 de ani de la Revoluția din 1989. Cu subiect și predicat, Gheorghe Falcă, primar al Aradului, cere în conferință de presă instituțiilor media arădene cenzurarea aparițiilor PSD și, nominal, cenzurarea mea, senator al statului român. Acest individ depășește orice limite ale comportamentului normal într-o țara membră a UE. Eu însă știu cu tărie că libertatea, și în special cea de exprimare, este cea mai importantă victorie dobândită la revoluție… Sunt convins că presa nu va da curs unei asemenea solicitări abuzive! Mai mult chiar, aștept și solicit, un punct de vedere, din partea mass media!”, a declarat senatorul Mihai Fifor.

„Mai poate cineva, în 2016, să vă pună zăbrele gândurilor și frână obiectivității și profesionalismului? Eu știu sigur că NU! Cum semnalam deja de luni bune, Falcă trece din abuz în abuz în încercarea disperată de a pune pumnul în gură celor care îndrăznesc să arate arădenilor dimensiunile dezastrului administrativ marca Gheorghe Falcă. Așa cum am promis și în campania electorală, vom continua să vorbim cetățenilor Aradului despre abuzurile primarului și, mai ales, despre cum a înțeles să se joace acest om cu banul public în primărie. Ne vom bate pentru transparența, eficiență și corectitudine în gestionarea treburilor Aradului. Dacă Falcă își imaginează că poate ascunde la nesfârșit jaful din bani publici și că parlamentarii PSD sau consilierii noștri vor închide ochii la toate acestea, se înșeală amarnic. Așa nu mai merge, Gheorghe Falcă!”, a afirmat senatorul Mihai Fifor.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.