Mai multe articole din rubrica "" ↑

Gheorghe Falcă: Estimăm că în trei-patru luni de zile noul bazin de polo va fi deschis

Gheorghe Falcă: Estimăm că în trei-patru luni de zile noul bazin de polo va fi deschis

 Compania Naţională de Investiţii – CNI a realizat recepţia lucrărilor la bazinul de polo din municipiul Arad în data de 1 octombrie 2010, informează municipalitatea.

Primăria reamintește cetățenilor faptul că bazinul de polo din Subcetate este o investiţie obţinută de municipalitatea arădeană în anul 2011. Lucrările de execuţie au fost însă blocate timp de trei ani de zile începând cu anul 2012. În noiembrie 2015, construcţia  bazinului de polo, a fost inclusă în programul „Bazine de înot” susţinut de Compania Națională de Investiții.

Disputa era între constructor şi CNI, aceasta din urmă trebuia să facă anumite plăţi. Lucrările s-au finalizat şi în acest moment protocolul este în faza în care Municipiul Arad trebuie să-l voteze.  Peste 3 săptămâni îl va semna şi Ministrul Dezvoltării şi apoi intrăm în procedura de a angaja oameni, şi  de a încheia contracte de întreţinere. Estimăm că în trei-patru luni de zile bazinul de polo va fi deschis atât pentru performanţă şi cluburi sportive, cât şi pentru agrement, a declarat primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă.

Valoarea totală a proiectului s-a ridicat la 23.140.051 lei (TVA inclus) din care 30% reprezintă contribuţia municipalităţii arădene. Aceasta a pus la dispoziţie terenul pe care s-a ridicat construcţia şi a asigurat toate utilitățile,  respectiv apă, canal, gaz și electricitate. Toate lucrările asumate de municipalitate au fost finalizate încă din primăvara acestui an, a spus edilul.

Municipalitatea aşteaptă acum propunerile arădenilor pentru dezvoltarea zonei adiacente cu noi spații destinate sportului.

Bazinul de polo din Subcetate va fi administrat de S.C. Recons S.A, aceeaşi societate care mai administrează Patinoarul municipal şi Ştrandul „Neptun”.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.