Gheorghe Falcă, sub PAZĂ STRICTĂ! Ce s-a întâmplat

Gheorghe Falcă, sub PAZĂ STRICTĂ! Ce s-a întâmplat

Gheorghe Falcă este păzit straşnic în ultima vreme. Au simţit-o pe propria piele ziariştii arădeni care au încercat, joi, să ajungă la conferinţa de presă desfăşurată în Palatul Administrativ. Mai mare mirarea pe aceştia când au fost opriţi la poartă şi legitimaţi de poliţişti. Şi, deşi s-au oferit tot felul de explicaţii pentru a justifica apariţia cerberilor de la poartă, tot gura lumii pare mai aproape în a ghici rostul instituirii unei verificări atât de stricte: Cică lui Gheorghe Falcă i-ar fi frică de arădeni, mai ales de cei care au trecut pe la ghişeele de la Taxe şi Impozite şi au rămas cu buzunarele cam goale.

Oricum ar fi, noi credem, totuşi, că măsura e exagerată. Arădenii sunt oameni civilizaţi, nu dau buzna-n primărie să-l ia pe primar de gât. Eventual, se vor răzbuna la vot. Ceea ce e suficient!

  1. Primarul fiind plecat tot timpul posibil sa nu-l gaseasca chiar daca vor!!!!Ar putea oare primarul sa ne spuna cate zile dintr-un an el a fost plecat ……primaria conducanduse din inertie…..Acest parvenit al ARADULUI se zice ptin targ caci e foarte ocupat cu amanta si nu prea are timp de condus…..Rusine sa-ti fie primare.

    Raspunde
  2. Jos taxe si impozite.

    Raspunde
  3. ce amanta? uitati-va la el cum arata. cui ii trebuie asa ceva????

    Raspunde
  4. Sa fie oare inceputul sfarsitului?Toti dictatorii mai mici sau mai mari erau foarte paziti spre apusul carierei.

    Raspunde
  5. Tot Gogu rămîne!!! Opozitia e dezbinata si cum e un singur tur va cîstiga cu un procent de 40%..aproximativ!!!

    Raspunde
  6. vin altii, taxele si impozitele raman

    Raspunde
  7. Rahaturi marca Orlando probabil

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.