Gheorghe Sabău (PSD): CIONCA şi ȚOLEA să plătească PREȚUL INCOMPETENȚEI ADMINISTRATIVE în cazul RESTITUIRII BANILOR pentru modernizarea AMBULATORIULUI

Gheorghe Sabău (PSD): CIONCA şi ȚOLEA să plătească PREȚUL INCOMPETENȚEI ADMINISTRATIVE în cazul RESTITUIRII BANILOR pentru modernizarea AMBULATORIULUI

Consilierul judeţean PSD Gheorghe Sabău este de părere că răpunderea cu privire la restituirea banilor folosiţi pentru modernizarea ambulatoriului Spitalului Judeţean de Urgenţă Arad ar trebui să le revină doar preşedintelui Consiliului Judeţean Arad şi ai echipei PNL.

Din păcate, susţine Sabău, bomba legată de obligaţia restituirii a peste 7 milioane de lei de către CJA, ca urmare a nefinalizării proiectului cu finanţare europeană era de aşteptat să explodeze.

Consilierii judeţeni PSD au luat public poziţie încă de la începutul anului împotriva demersului iniţiat de fostul preşedinte interimar al CJA, Adrian Ţolea de a stopa continuarea proiectului legat de dotarea cu aparatură medicală a Ambulatoriului integrat de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

„Avertizam atunci că datorită acestui act iresponsabil Consiliul Judeţean va trebui să plătească compensatoriu o sumă uriaşă, fapt confirmat acum pe cale oficială de către Ministerul Dezvoltării. Ceea ce anticipam s-a întâmplat! Acesta este modul în care PDL- PNL înţelege să reprezinte interesele arădenilor”, a precizat consilierul judeţean PSD, Gheorghe Sabău.

„Discutăm de peste 7 milioane de lei, bani ce trebuie restituiţi conform înştiinţării ministeriale. De suferit suferă tot locuitorii judeţului şi nu este corect ca ei să plătească preţul incompetenţei administrative a echipei Ţolea-Cionca. Normal este ca aceştia să achite din buzunar aceşti bani pentru că slavă Domnului au de unde”, a concluzionat Gheorghe Sabău.

  1. Mie mi ar fi rusine sa mai ies in presa, ca reprezentat psd arad, cu asa scor la locale. RUSINE, pai hai sa va relatez ce fac liderele femeilor din psd arad, in loc sa faca actiuni, pt o conturare pozitiva a imaginii de partud, fac site uri porno colegelor, convorbiri pe chat uri noaptea! Cu asa ceva se ocupa jenetele, fostele amante de a lui doru si acum dupa pantalonii lui fify. Cand sa l veneram pe Eminescu, sala goala, afara de consiliere si o doamna profesiara…, scaune goale. RUSINE PSD ARAD, CU ASA CEVA NE OCUPAM. ? Hartuim colegele de partud, nu?

    Raspunde
  2. Ii recomandam Gianinei sa nu mai urmareasca activitatile, telefoanele colegelor, sa fie mai atenta la imaginea de alcooooolista pe care o are in partid, nu se prezinta ca o doamna…

    Raspunde
  3. Ce treabă are Cionca, băi fraiere? Poate Ioţcu!

    Raspunde
  4. Fain, cucoanelor, fain! Ridicaţi-vă fustele! Astea-s politicienele Aradului? Ca ele vreţi să fiţi şi voi, Adela Cristea, Mirela Backin, Adriana Chirilov şi alte femei cu intenţii frumoase?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.