Ghioroc Summer Fest: Noaptea Dj-ilor, la cea de a patra ediţie (GALERIE FOTO)

Ghioroc Summer Fest: Noaptea Dj-ilor, la cea de a patra ediţie (GALERIE FOTO)

LSUAV Arad anunţă că au mai rămas încă trei săptămâni în care puteţi participa la diferitele activităţi distractive în cadrul Ghioroc Summer Fest.

Până atunci, vă informăm că sâmbătă, 16 august, plaja Lacului Ghioroc a fost gazda celei mai lungi nopţi din cadrul proiectului Ghioroc Summer Fest, Noaptea Dj-ilor, ambele fiind organizate de către Liga Studenţilor din Universitatea „Aurel Vlaicu” şi Uniunea Studenţilor din România, în parteneriat cu Primăria Comunei Ghioroc.

Arădenii, şi nu numai, s-au distrat pe muzica mixată de cei unsprezece Dj invitaţi. Aceştia au fost Dj Star, Pyro, Dj Take, Ninho, Paul Octavian, Nilamarva, Nociv, Bread&Butter, Iorgovan şi Someşan şi LLP, invitatul special al serii.

Rând pe rând, Dj-ii au încălzit platanele şi atmosfera cu muzică pe gustul tuturor. Publicul numeros a avut parte şi de alte surprize în cadrul evenimentului: filmări cu drona, brăţări neon şi fluiere.

Liga Studenţilor din Universitatea „Aurel Vlaicu” a oferit şi duminică un eveniment live, în aceeaşi locaţie. Oamenii aflaţi pe plaja lacului Ghioroc au luat parte la un concert oferit de „Fabrica de Spirt”.

S-au încheiat astfel şase weekenduri din cadrul Ghioroc Summer Fest. Au mai rămas încă trei!

Foto: Sergiu Borcuţa

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.