Ghiozdane noi pentru copiii de pe Valea Mureșului (FOTO)

Ghiozdane noi pentru copiii de pe Valea Mureșului (FOTO)

Mai mulți copii din Bârzava au avut parte de o surpriză plăcută: Au primit ghiozdane noi din partea consilierului județean Cristina Ciorogar, care a inițiat cu cinci ani în urmă o acțiune prin care a dorit să ajute copiii și familiile la începutul anului școlar.


„În urmă cu cinci ani, pornind de la ideea ca educația este stâlpul unui popor civilizat și prosper, mi-am propus sa fiu de ajutor unui număr cât mai mare de copii care merg la școală. De atunci, am repetat acțiunea în fiecare an.
Bucuria copiilor este neprețuită și ne ajută să obținem resursele pentru a continua. Împreună cu colegii mei Ionel-Paul Vucu, Andreea Moșulia, Adi Ivașcu, Gheorghe Dorubeț, consilieri locali ai PNL Bârzava, le-am oferit surprize și un motiv de bucurie și în această toamnă câtorva copii din comună”
, a spus consilierul județean liberal Cristina Ciorogar.

„În zilele următoare, vom continua să oferim ghiozdane copiilor din Vărădia, Lipova și alte localități de pe Valea Mureșului. Este felul nostru de a spune că punem preț pe educație, îi îndemnăm pe copii să meargă la școală,
să învețe și să își construiască un viitor frumos”
, a mai adăugat Cristina Ciorogar.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.