Mihai Fifor: „PSD este consecvent cu ceea ce a declarat. Guvernul Cîțu trebuie să plece”

Mihai Fifor: „PSD este consecvent cu ceea ce a declarat. Guvernul Cîțu trebuie să plece”

Președintele PSD Arad Mihai Fifor explică într-un comunicat de presă că există două variante astfel încât Guvernul Cîțu să plece prin moțiune de cenzură.

„1. Dacă moțiunea Alianței USR-AUR ajunge la vot în plen, PSD o va vota. Dar… NU pentru a se întoarce Barna în Guvern sau  Ghinea să nenorocească PNRR și Năsui firmele românești, ci vom merge până la capăt: ALEGERI ANTICIPATE! Sperăm că și Alianța USR-AUR va susține acest demers!

2. Dacă moțiunea Alianței USR-AUR nu ajunge la vot în plen, PSD este dispus să discute cu USR și AUR, să amendăm textul moțiunii prezentate deja de PSD, astfel încât  USR și AUR să semneze moțiunea PSD, pentru a avea garanția dată de cele 234 de semnături.

Cu alte cuvinte, să aibă de la început voturile necesare adoptării ei.  Guvernul Cîțu trebuie să plece!

Vedem cu toții cum arată România Normală a lui Iohannis! O criză economică majoră, o criză sanitară, suprapuse peste criza politică fără precedent provocată de USR și PNL.

Au mințit că elimină pensiile speciale, au mințită că adoptă “Fără penali în funcții publice”, și-au bătut joc de economie, de copii, de bolnavii cronici, au îngropat campania de vaccinare.

Tot ce au știut să facă a fost creșterea datoriei externe a României la cel mai mare nivel din istorie, creșterea inflației, cele mai mari scumpiri la energie, gaze, carburanți, alimente și medicamente, au prăbușit moneda națională, au distrus și distrug în continuare generații întregi prin planul lor haotic de reluare a școlii, au înghețat alocațiile, pensiile și salariile, au distrus agricultura românească.

Votanții PSD nu vor să înlocuim un guvern al Dreptei cu alt Guvern de Drepta.

PSD nu va aduce iar la guvernare USR, scuze…nu va păstra la guvernare USR, că n-au plecat niciodată!

Românii nu pot fi mințiți! Nu este treaba PSD să decidă cine câștigă între USR-PLUS și PNL. Nu vom permite ca PSD să fie folosit de vreuna dintre taberele ce se luptă între ele la Congresele PNL sau USR-PLUS.

Noi nu vrem să fim folosiți pentru ca tot Barna,  Ghinea, Năsui sau Vlad Voiculescu să fie în continuare în guvernul României.!”, se arată în comunicatul de presă remis de președintele PSD Arad deputatul Mihai Fifor.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.