Glad Varga afirmă că senatorul Fifor încearcă să profite de nereuşita unor elevi la Bacalaureat

Glad Varga afirmă că senatorul Fifor încearcă să profite de nereuşita unor elevi la Bacalaureat

Glad Varga, preşedintele Centrului Judeţean de Voluntariat Arad, consideră total deplasate criticile senatorului PSD Mihai Fifor la adresa guvernului – ca urmare a rezultatelor de la Bacalaureat.

Senatorul social-democrat a spus că „Notele de la Bacalaureatul din acest an demonstrează ceea ce se ştia deja… şi anume, faptul că Educaţia nu a fost, decât pe hârtie, una dintre priorităţile Guvernului Cioloş!”.

Implicat în mai multe proiecte de educaţie, de-a lungul anilor, Glad Varga spune că asocierea este una fantezistă, având în vedere că actualul Executiv este în funcţie din toamna anului trecut. „Nu pot să înţeleg o asemenea asociere, având în vedere că atualul Guvern este în funcţie din toamna anului trecut, în timp ce Guvernul Ponta a guvernat mai bine de trei ani înainte. Senatorul Mihai Fifor încearcă să acumuleze puncte electorale pe spatele eşecului înregistrat de anumiţi elevi care au susţinut examenul de maturitate. Este un gest iresponsabil care nu arată responsabilitate sau maturitate politică”, susţine Glad Varga.

Acesta mai afirmă că fostul ministru al PSD, Ecaterina Andronescu, a fost cea care a desfiinţat şcolile de artă şi meserii –  motiv pentru care absolvenţii gimnaziului sunt obligaţi să se îndrepte către liceu. „Tupeul senatorului Fifor este cu atât mai mare cu cât PSD a fost partidul care a luat decizia desfiinţării şcolilor de arte şi meserii, încă din anul 2009. În aceste condiţii toţi elevii se îndreaptă către liceu şi mai apoi către examenul de Bacalaureat. A fost o greşeală pe care din păcate PSD nu şi-a asumat-o, iar cei care au avut de suferit au fost tot elevii”, mai completează Glad Varga, preşedintele Centrului Judeţean de Voluntariat Arad.

 1. BAI increzutule TU te-ai gasit sa vorbesti !!!!………

  Raspunde
 2. Lasa astea, zi-ne pe cand un alt chef cu buci a la teenfest, Gladut? 😉

  Raspunde
 3. Da cine drecu eşti tu mă scuipă-n freză ? Tot ce ai ai obtinut politic esti o nulitate care ffara gogu pasteai caprele pe o bucata de brânză tembbelule . Mai ai si freza aia care cere sa te chişe lumea zanaticule .

  Raspunde
 4. Ce sti tu de maturitate politica???? Unde ai auzit de asa ceva la PDL ??????Nu esti de nici un fel!Arogantule…

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.