Gunoaiele și DUBLA MĂSURĂ. Falcă, Bibarț și cei de la Garda de Mediu au OCHELARI DE CAL

Gunoaiele și DUBLA MĂSURĂ. Falcă, Bibarț și cei de la Garda de Mediu au OCHELARI DE CAL

Ne bucură interesul brusc al autorităților, care s-au luat care mai de care cu taurul de corne, dar numai după ce Aradul a fost amenințat să devină un uriaș focar de infecție din cauza gunoiului menajer.

Au urmat amenzi, amenințări, declarații de presă, comisii și, din nou, amenzi. Ultima, halucinantă de-a dreptul, de la Garda de Mediu. Foarte bine, așa trebuie, doar că lista celor amendați ar fi trebuit să fie mai lungă! De ce, veți vedea în cele ce urmează.

Autoritățile arădene au aplicat și au acționat cu dublă măsură în problema gunoiului, pentru că nu au fost la fel de vehemente atunci când Aradul a suferit (și suferă încă!) din cauza firmei de salubrizare stradală. Ne referim la RER Ecologic Service Oradea SA, a cărei imagine este asociată, la Arad, cu coșurile de gunoi pline, revărsate pe trotuar și cu străzile nemăturate. Și, era să uităm: Cu deszăpezirea care a lăsat și ea de dorit.

De ce nu s-a acționat la fel de în forță și asupra societății din Oradea să ne spună primarul Gheorghe Falcă, viceprimarul Laurențiu Bibarț, dar și Sorin Brădicean, șeful Gărzii de Mediu (cu acesta din urmă mai avem o nelămurire, legată de Bârzava, dar despre aceasta cu altă ocazie!).

Deci, domnilor, ce v-a reținut să sancționați, pe bună dreptate, și firma din Oradea? Deocamdată, doar întrebăm…

P.S. Între timp, dacă informațiile noastre sunt corecte, urmează ca RER Ecologic Service Oradea SA să-și termine urgent (și forțat) „misiunea” la Arad, salubrizarea stradală urmând să (re)intre în atribuțiile unei alte societăți. 

  1. in Alfa nu am vazut sa fi maturat vreodata e plin de porci si de vaci parca suntem la tara

    Raspunde
  2. Nici Polaris nu erau mai breji

    Raspunde
  3. Polaris isi faceau mai bine treaba. acum vede tot Aradul!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.