„În timp ce primarul se relaxează peste hotare sau pe la București, zonele de promenadă ale arădenilor sunt acoperite de gunoaie”

„În timp ce primarul se relaxează peste hotare sau pe la București, zonele de promenadă ale arădenilor sunt acoperite de gunoaie”

Faptul că Aradul este un oraş care a căzut pradă mizeriei odată cu oferirea serviciului de salubrizare stradală celor de la RER Ecologic Service Oradea nu mai reprezintă o noutate.

Am semnalat şi noi dar şi alţi colegi acest lucru, fără însă ca administraţia locală să ia vreo măsură împotriva operatorului de salubritate. Dimpotrivă, administraţia se face că nu vede, în Palatul Administrativ dictând alte interese decât cele ale arădenilor.

Reprezentanţii USR Arad semnalează şi ei acelaşi lucru, într-un comunicat de presă. „În timp ce o vizită în orașe precum Oradea sau Timișoara te poate scoate oarecum din stresul și oboseala unei săptămâni de muncă, o ieșire pe străzile Aradului îți aduce nervi și rușine. În timp ce primarul se relaxează peste hotare sau pe la București, zonele de promenadă ale arădenilor sunt acoperite de gunoaiele care se revarsă peste tot. Venirea zilelor frumoase de primăvară face ca mulți dintre arădeni să iasă la o plimbare, pe faleza Mureșului sau la umbra copacilor din parcuri. Odată ajunși aici, relaxarea este înlocuită cu nervi și nemulțumire: aleile sunt mărginite de coșuri de gunoi pline, multe dintre ele distruse, cu mizeriile împrăștiate peste tot”, se arată în comunicat.

„Un oraș este frumos atâta timp cât este curat și ordonat. Degeaba are Aradul o arhitectură bogată, un mal al Mureșului verde și răcoros, dacă peste tot ajungi să fii înconjurat de gunoaie. Nu știu dacă primarul mai are timp să se plimbe prin Arad, printre atâtea vizite în țară și peste hotare. Dacă ar fi puțin atent pe unde merge, ar învață de acolo cum să ții un oraș curat. Suntem cu ani în urmă față de alte orașe din România, ca să nu mai vorbesc de cele din Europa occidentală. Plătim milioane de lei pentru salubritatea stradală, plătim salarii bune poliției locale, iar mizeria care acoperă orașul ne face de râsul tuturor celor care ne vizitează”, a declarat Vlad Botoş, preşedintele USR Arad.

Loading...
  1. […] măsură în problema gunoiului, pentru că nu au fost la fel de vehemente atunci când Aradul a suferit din cauza firmei de salubrizare stradală. Ne referim la RER Ecologic Service Oradea SA, a cărei imagine este asociată, la Arad, cu […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.