Guţu şi Ţiţirigă AMENINŢAŢI cu SCHIMBAREA. Se pregătesc să le ia locul Parpală şi Galiş

Guţu şi Ţiţirigă AMENINŢAŢI cu SCHIMBAREA. Se pregătesc să le ia locul Parpală şi Galiş

Anunţata fuziune dintre PNL şi PDL complică lucrurile în administraţia publică, acolo unde actualele majorităţi din consiliile locale şi judeţene vor fi modificate. Astfel, în următoarea perioadă ne putem aştepta la schimbări de viceprimari şi vicepreşedinţi de consilii judeţene.

La Arad, primii vizaţi de schimbare sunt Cătălin Ţiţirigă, viceprimarul Aradului, şi Remus Guţu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad, ambii de la PP-DD, cu care PDL a făcut alianţă obligat de rezultatele alegerilor locale din 2012. Ambele funcţii sunt ţintite de liberali, numai că apare o problemă: preşedintele PDL Gheorghe Falcă nu doreşte să renunţe la Cătălin Ţiţirigă, un viceprimar care i s-a dovedit loial şi cu care se înţelege bine. Totul ţine însă de negocierile care vor avea loc între PNL şi PDL, mai precis de hotărârea cu care PNL va cere cele două funcţii.

Dacă cele două partide vor bate palma, atunci Remus Guţu va fi înlocuit cu Caius Parpală iar Cătălin Ţiţirigă cu Florin Galiş.

  1. Titiriga o sa rămână viceprimar ,Falca nu va renunța la el are mare încredere in PpDd ist !

    Raspunde
  2. PapaGALIS nu va ajunge viceprimar niciodată , nu cred ca Falca Gheorghe va da cu piciorul la Titiriga pt a aduce in coasta sa un trădător care a trădat chiar PNL ul .

    Raspunde
  3. pai domnul Galis a afirmat aseara intr-un interviu televizat ca este „exclus” sa vizeze si sa ocupe in viitor functia d viceprimar al Aradului …. sau …. ? una afirmam public si alta facem … ca de obicei ? …. si dupa aceea vorbim de onoare si verticalitate …. ha ha ha

    Raspunde
  4. eu cred ca uitati de Iotcu, nu cred ca doreste miscari acum si are totusi un cuvant de spus, e presedintele cja. oricum, foarte interesant ce urmeaza in perioada urmatoare, abia astept:)))

    Raspunde
  5. Nu e nimic de vazut ! Falca nu da doi bani pe PNL isti . Doar ca i ia Dumnezeu mințile se aliază cu ei!

    Raspunde
  6. Un kakat ! Nu i schimba nimeni !vrajala mai fratilor!

    Raspunde
  7. Galis oparitu vrea viceprimar? nici o sansa , cel sustinut o sa fie Balcea .

    Raspunde
  8. Ce vorbesti tu Claudiule, pai Balcea asta cu mare greutate si transpirand din greu reuseste sa ” editeze o fraza” pe cand Galis e priceput…….si pana una alta acest Balcea ar trebui sa se faca pres la picioarele lui Galis, asta pentru ca el la facut om politic.

    Raspunde
  9. PDL (Falca si Iotcu) nu vor renunta la Titiriga si Gutu pentru ca le trebuie majoritatea absoluta pe care acum nu o au. Falca nu va risca sa-l duca pe Galis viceprimar ca sa-i dea lui niste putere sau acces la unele informatii. Falca si Iotcu le vor impune liberalilor sa voteze cu majoritatea si daca nu o vor face ii vor reclama la Bucuresti. Si cine credeti ca e mai tare la Bucuresti, niste baroni locali sau niste unii din cele mai slabe filale PNL din tara? Liberalii vor avea de ales intre a vota cu PDL si retragerea sprijinului politic sau tracasari de la centru daca liberalii ar urma sa fie inlocuiti de Psd-isti sau voiculescieni.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.