Guvernul a alocat peste 50 de milioane de lei pentru investiţiile în infrastructura Aradului

Guvernul a alocat peste 50 de milioane de lei pentru investiţiile în infrastructura Aradului

Deputatul Flavius Măduţa a declarat, într-o conferinţă de presă, că anul acesta Guvernul Ponta a alocat sume mari de bani pentru dezvoltarea infrastructurii din judeţul Arad. Deputatul afirmă că prin OG 28 au venit 40 de milioane de lei, pentru mai multe investiţii în drumuri şi alte proiecte de infrastructură.

Astfel, la începutul anului Aradul a primit 22 de milioane de lei, în vară alte 7 milioane iar zilele acestea au mai fost alocate 10,6 milioane de lei. La aceste sume se adaugă 10 milioane de lei, în urma unei formule de calcul în care s-a ţinut cont de mărimea populaţiei şi kilometri de drumuri administrate de fiecare judeţ.

„Vorbim despre sume importante de bani care au venit pentru cetăţenii Aradului, nu pentru baronii locali. Trebuie să remarcaţi în alocarea acestor sume criteriul obiectiv, care nu ţine cont de apartenenţe şi afilieri politice. Eu vorbesc despre cifre care arată minciuna celor de la PDL, care afirmă că Aradul nu primeşte sprijin. Cei de la PDL care mint că Guvernul Ponta nu sprijină Aradul să vină cu sumele alocate Aradului în fiecare an de guvernele PDL, cu cifre exacte, să facem o comparaţie. Pentru ei este uşor să mintă şi să denigreze, este mai greu să facă ceva concret pentru cetăţeni”, a spus deputatul PSD Flavius Măduţa.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.