Vaticanul, ZGUDUIT din temelii! Se împlinește PROFEŢIA Părintelui Arsenie Boca?

Vaticanul, ZGUDUIT din temelii! Se împlinește PROFEŢIA Părintelui Arsenie Boca?

Schimbarea care va zdruncina din temelii Biserica Catolică este pe cale să se producă, după ce în cadrul Sinodului Extraordinar s-a discutat pe tema familiei şi într-un raport se cere lumii catolice să îi accepte pe homosexuali şi să recunoască aspectele pozitive ale cuplurilor gay.

Documentul, publicat în urma unei săptămâni de consultări între 200 de episcopi, arată că Biserica ar trebui să găsească un spaţiu fratern pentru homosexuali, fără a compromite doctrina catolică cu referire la familie şi căsătorie.

Una din profeţiile Părintelui Arsenie Boca făcea referire tocmai la schimbările radicale care se vor petrece la Vatican şi, iată că, aceasta se adeverește.

O astfel de schimbare are un impact răsunător chiar dacă, cel puţin deocamdată, clerul catolic condamnă homosexualitatea şi se opune căsătoriilor între persoane de același sex.

Urmează să vedem cât de repede se vor implementa aceste decizii luate de Înalţii Vaticanului.

Loading...
 1. NISTE OAMENI NEBUNI CEI DIN BISERICA DACA VREODATA VOR ACCEPTA SA RATIFICE NISTE REGULI PENTRU HOMOSEXUALI SAU LESBIENE…..NU AMI IMAGINEZ CA ACESTIA DIN URMA SA FIE SANATOSI LA CAP DARA SA MAI AIBA DREPTUL DE A SE CASATORI SI BESERICA SA FIE DE ACORD CU ASTA…..VINE ANTICRISTUL ASTA STIU CU SIGURANTA

  Raspunde
  • Asta pentru ca esti prost gramada si usor agramat, se scrie îmi imaginez, pentru că Î-ul e la începutul cuvântului, iar legat de oameni nesănătoşi la cap, tu pupător de moaşte crezi că eşti mai bun? mai pune-te şi citeşte şi tu nişte cărţi ştiinţifice nu doar prostiile alea inventate în deşert acum 2000 de ani. P. S. Nu sunt gay dar mă deranjează prostia şi habotnicia.

   Raspunde
 2. Vlad…esti gay date dracu)))
  Bulangiule)))

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.