Moșneag acuză: Măduța și „Bilă” se cred stăpânii Aradului iar Ponta se crede stăpânul României

Moșneag acuză: Măduța și „Bilă” se cred stăpânii Aradului iar Ponta se crede stăpânul României

Consilierul local municipal Ovidiu Moșneag îi acuză pe cei din PSD Arad, în frunte cu deputatul Flavius Măduța și Ilie Cheșa, acesta din urmă fiind cunoscut sub porecla „Bilă”, de faptul că se cred stăpânii Aradului, la fel cum președintele PSD, Victor Ponta, se crede stăpânul României.

„Știm că PSD e un fel de partid-stat, iar aceștia, în frunte cu plagiatorul Victor Ponta, care este dependent de pușcăriașul Voiculescu, se cred stăpânii României. Ei cred că România este a lor. Se pare că, în același timp, deputatul Măduța și prietenul său <Bilă> se cred stăpânii Aradului. Aceștia repetă continuu faptul că au contracte de închiriere pentru bannerele electorale montate prin Arad, ori din moment ce stâlpii pe care sunt amplasate acele bannere sunt ai Primăriei Municipiului Arad, iar la primărie nu există astfel de contracte, acestea nu au cum să fie în legalitate. Atât Hotărârea nr. 186 a Consiliului Local al Municipiului Arad, adoptată în 10 iulie 2006, cât și Legea nr. 370/2004 pentru alegerea Președintelui României, actualizată până la 27 iunie 2014, specifică foarte clar legalitatea sau ilegalitatea acestor materiale și faptul că afișajul este permis numai cu acordul scris al proprietarilor sau, după caz, al deținătorilor”, a declarat consilierul local municipal Ovidiu Moșneag.

Totodată, consilierul ACL spune că atât el, cât și arădenii, așteaptă ca cei din PSD să facă și altceva decât scandal, cum ar fi să se zbată pentru interesele arădenilor și să ceară Guvernului Ponta să aloce bani pentru Arad și pentru proiectele acestui județ.

  1. Ham-ham!!!! Se auzi un latrat in fundal! Cine sa fie oare? A primit osciorul catelusul nostru si oare mai vrea sau a fost suficient de latra?!! Problema este ca de obicei tre’ sa apar si eu sa emit judecati de valoare!! Ii faceti la „Bila” asta asa multa publicitate, pana ieri era un „no name”, acum este un fel de Bruce Willis local. Grav este daca te trezesti cu o bila in falca, cred ca asa a crezut si „DEMONtatorul” nos’ sambata seara cand se plangea ca este agresat!!!!!!!
    Vad energii de toate partile, dar vreau energiile astea sa le folositi in scopuri constructive, sa le folositi in folosul oamenilor care platesc taxe ca voi sa o duceti bine! M-am saturat de telenovele, circ ieftin, manele, vreau mai multa responsabilitate!!!!

    Raspunde
  2. L-am vazut pe Falca cerandu-i politistului sa-l apere de cetatenii care pun intrebari.El ar trebui sa stie ca cetatenii il platesc pentru a raspunde la intrebari.Sper sa vina niste oameni sa-l intrebe de una de alta.

    Raspunde
  3. Cand pe tine te stie tot orasul de GOPO si lucrezi pentru GOGU (FALCA) te mai iei de porecle?????? Cu legile nu te incurca, ca nu le intelegi, numai te doare capul.

    Raspunde
  4. Stai sa inteleg: MOSNEAG zis GOPO vorbeste de porecle :))))) . Da astia de la ACL numai autoironii din astea penibile stiu sa faca? Adica dintre TOATI ai lor l-au scos pe unu pe care tot orasul il stie de GOPO si cand ajungi la nume razi si mai tare ca il cheama MOSNEAG. :))))

    Raspunde
  5. Se pare ca numai bannerele Psd-ului sunt interzise si ilegale,dar mizeriile cu Iohannis din spatiile verzi si bannerele cu Falca sustine Iohanis cum e,hai ca sunteti jalnici.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.