Guvernul a SALVAT Nădlacul de la FALIMENT. Ce sumă a alocat oraşului

Guvernul a SALVAT Nădlacul de la FALIMENT. Ce sumă a alocat oraşului

Deputatul Eusebiu Pistru a anunţat că Guvernul a alocat 850.000 de euro oraşului Nădlac, salvându-l astfel de la faliment.

Banii sunt necesari pentru a acoperi suma pe care oraşul a fost obligat să o dea înapoi Ministerului Dezvoltării din cauza faptului că nu a finalizat proiectul campusului şcolar din localitate.

„Fostul primar Vasile Ciceac a reuşit să finalizeze doar 40 la sută din respectivul proiect. Din această cauză, Nădlacul trebuie să dea înapoi Ministerului Dezvoltării nu mai puţin decât 850.000 de euro, ceea ce înseamnă faliment pentru oraş”, a declarat Pistru (foto, alături de primarul oraşului, Ioan Radu Mărginean).

Acesta a spus că Guvernul a alocat Nădlacului respectiva sumă, în şedinţa de guvern de joi, salvând astfel oraşul de la faliment. „Prin acest lucru am dovedit că putem să facem lucruri bune pentru cetăţenii judeţului Arad, anul viitor urmând ca şi alte localităţi arădene să beneficieze de sprijin din partea Guvernului”, a subliniat deputatul ALDE.

Prin comparaţie, Eusebiu Pistru a declarat că Iustin Cionca, preşedinte al Consiliului Judeţean Arad, şi Vasile Ciceac, fost primar al Nădlacului şi, în prezent, consilier judeţean au alocat oraşului arădean infima sumă de 50.000 de lei. Şi s-au mai şi lăudat cu asta!

  1. Actualul primar nu a facut ceva pentru campus//

    Raspunde
  2. Actualul primar a facut rost de 3.795.000 de lei pentru a plati datoria facuta de fostul primar. Daca nu ar fi facut rost de acesti bani atunci datoria trebuia platita de primarie, adica tot din banii cetatenilor din Nadlac. Doar dupa ce se va plati aceasta datorie se poate face ceva si cu acest campus. Ce a facut insa fostul primar? A facut o datorie de 5 milioane de lei orasului Nadlac.

    Raspunde
  3. Pistrache -Vaselinache , pe cine vrei tu sa pacalesti ? doar stim cu totii ca esti slugoiul lu Falcone , infiltratule in ALDE care esti ! Si apropo , ce influenta ai tu in guvern ? ZERO !

    Raspunde
  4. Vezi -ti tu de hala aia in care reparai masini lovite , ca doar meseria ta asta e , nu ? acu am inteles ca ai transformat-o in sala ne nunti , da ma intreb , cine frast organizeaza evenimente d-astea intr-o hala de tabla ?

    Raspunde
  5. […] demult Ioan Radu Mărginean activa în ALDE, partid care l-a ajutat, prin deputatul Eusebiu Pistru, să scape Nădlacul de faliment. Spunem că pare suprinzătoare, pentru că în realitate nu e. Şi vă spunem şi de ce: Potrivit […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.