„Haiducul” Valentin Tamaş a fost găsit MORT în pădure la Iacobini. Trupul său, păzit de poliţişti

„Haiducul” Valentin Tamaş a fost găsit MORT în pădure la Iacobini. Trupul său, păzit de poliţişti

Valentin Tamaş, urmărit general şi fugar, a fost găsit mort în această după-amiază într-o pădure din apropiere de Iacobini.

Cadavrul tânărului, condamnat la 8 ani de închisoare pentru tentativă de omor după ce a tras cu arma asupra unui pădurar, rănindu-l, se află în stare de puterfacţie. Acesta este păzit de poliţiştii din Gurahonţ până la efectuarea cercetării la faţa locului, care este greu de crezut că va avea loc în această seară, dat fiind faptul că este întuneric iar condiţiile meteo sunt dificile (ploaie şi frig).

„Cel mai probabil cercetarea va avea loc dimineaţă, pentru că acum este întuneric, frig şi plouă. Cadavrul este păzit de poliţiştii din Gurahonţ”, a declarat pentru NewsAr.ro o sursă apropiată anchetatorilor.

Valentin Tamaş, zis „Ludu” s-a ascuns în urmă cu şase luni în pădurile din jurul Gurahonţului, pentru a scăpa de închisoare. Toate tentativele autorităţilor de a-l găsi au fost sortite eşecului, acesta cunoscând foarte bine zona. În cele din urmă a fost găsit mort, existând suspiciunea de sinucidere prin împuşcare.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.